Ρεμπέτ ασκέρ... το καραβάνι

Τελικά το καραβάνι που προχωρούσε παρά το αλύχτημα των σκυλιών αποδείχτηκε ρεμπέτ ασκέρ.

Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι ο λαοπρόβλητος δεν ελέγχει τίποτα, η χώρα βρίσκεται κυριολεκτικά στον αυτόματο και το μόνο που απομένει σε αυτόν τον έρμο τόπο μπας και διασωθεί είναι να περιμένει ποτέ θα αποδεχτεί ο λαοπλάνος την πραγματικότητα και να προκηρύξει εκλογές.

Όλα τα υπόλοιπα είναι απλώς για να γεμίζουν οι εφημερίδες και τα sites

τις στήλες τους και τα κανάλια την εικόνα τους.

Είχαμε γράψει εδώ και καιρό, ότι όλη αυτή η ανικανότητα, οι λανθασμένοι χειρισμοί, τα υπόγεια ντιλ και οι προβοκάτσιες θα συσσωρευτούν και κάποια στιγμή θα σκάσουν σαν πυρηνική βόμβα συντρίβοντας τους ολετήρες.

Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί η στιγμή αυτή έφτασε και η βόμβα είναι θέμα χρόνου να σκάσει.

Δεν υπάρχει ούτε ένας τομέας που να μην επικρατεί μπάχαλο.

Στα Εθνικά ο διασυρμός είναι πρωτοφανής. Οι διαπραγματεύσεις στο «Μακεδονικό» πάνε από το κακό στο χειρότερο. Οι Σκοπιανοί εμφανίζονται ήδη σαν «Μακεδόνες» με την κυβέρνηση να τους κοιτάει αποσβολωμένη κι αντί να μπλοκάρει τα πάντα επιδίδεται σε έναν άνευ προηγούμενου ενδοκυβερνητικό πόλεμο, όπου κορυφαίοι υπουργοί αλληλοκατηγορούνται για τον όλο χειρισμό της υπόθεσης.

Με τους Τούρκους εκεί κι αν έχει ξεφύγει εντελώς η κατάσταση. Δεν φτάνει που δεν μας έχουν ενημερώσει επί της ουσίας τι θα απογίνουν τα δύο παλικάρια που σαπίζουν στη φυλακή, σφάζονται και μεταξύ τους.

Είναι δυνατόν να αποκαλεί... υπερτροφικό τον Καμμένο ο Κουβέλης λόγω των δηλώσεών του περί ομηρίας των δύο στρατιωτικών τη στιγμή που ο Ερντογάν είναι έτοιμος να μπουκάρει σε κάποιο νησί μας;

Έτσι θα αντιμετωπιστεί μια ενδεχόμενη επίθεση από τον Σουλτάνο; Πετώντας ο ένας το μπαλάκι των ευθυνών στον άλλο; Προβλέπεται να κάνουν... βόλτα στην Ακρόπολη τα Μεμέτια.

Για το κουμπούρι του Ιβάν τι να πούμε; Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουν να καταστείλουν την οργή του, καθώς όπως μαθαίνουμε είναι έτοιμος να βγάλει το καλάσνικοφ κάνοντας λαμπόγυαλο το Μαξίμου.

Για τη Novartis; Που από εκεί που μιλούσαν για το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης αποδείχτηκε η μεγαλύτερη απάτη του αιώνα; Εκτός εάν θεωρούνται επίσημες επιστολές μιας εταιρείας προς μία κυβέρνηση ατράνταχτα στοιχεία χρηματισμού. Έλεος!!!

Την ίδια στιγμή η κρατική μηχανή καταρρέει. Η εξοικονόμηση κατ’ οίκον γκρεμίστηκε συμπαρασύροντας μαζί της και τον διοικητή του ΕΦΚΑ και να δούμε τώρα πως θα πάρουν συντάξεις αυτοί που τους ψήφισαν το 15’ για να τους τις αυξήσουν. Ανεβασμένα πράγματα…

Όχι τίποτε άλλο μαύρισε και η περίφημη... καθαρή έξοδος, η οποία λέει θα συνοδευτεί με επίσπευση της μείωσης του αφορολογήτου και των συντάξεων, με τα αντίμετρα να παραπέμπονται στις καλένδες και το νέο μνημόνιο να χτυπάει απειλητικά την πόρτα της Ελλάδας.

Κερδάμε σύντροφοι!!! Πάμε δυνατά να κατακτήσουμε την εξουσία που λέει και η Περιστέρα.

Και το ερώτημα είναι ένα αγαπητοί αναγνώστες. Τί στο διάτανο θα παρουσιάσει στον λαό ως επιτυχία ο ολετήρας για να τον ξαναψηφίσει;

Άγνωσται αι βουλαί του λαοπλάνου...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα