Ψάχνει την διαγραφή του ο Βύρων

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Βύρων Πολύδωρας τις ημέρες του στην παράταξη της Ν.Δ, καθώς στην συνέντευξη του στο περιοδικό «Επίκαιρα», αφού παίρνει σαφείς αποστάσεις από την κυβερνητική πολιτική και επιτίθεται εναντίον των πρωθυπουργικών συμβούλων προαναγγέλλει , ότι ο ίδιος δεν προτίθεται να υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τον φόρο ακινήτων, ή κάθε άλλο μέτρο που προβλέπει η δανειακή σύμβαση.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής

ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει περάσει ανοικτά στο «αντάρτικο» φαίνεται να επιζητεί την διαγραφή του πιέζοντας με την στάση του το Μαξίμου να πάρει πειθαρχικά μέτρα σε βάρος του.

Στην συνέντευξη του, μόλις λίγες ημέρες από την τηλεοπτική εμφάνιση Σαμαρά και τα όσα είπε, κατηγορεί την κυβέρνηση, ότι δεν διαπραγματεύεται με τους δανειστές και όπως λέει: «…σύρεται πίσω από ένα άθλιο, ανυπόγραφο και εκβιαστικό κείμενο», όπως χαρακτηρίζει το μνημόνιο.

Ο «Σαμουράι» σημειώνει ότι «…ο λαός είναι “υπό διωγμόν”» και κάνει λόγο για «…προσπάθειες δήμευσης της ιδωτικής ακίνητης περιουσίας», εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στους πρωθυπουργικούς συμβούλους για τους οποίου λέει ότι «…με βλάσφημη διάθεση προς τον …τόπο που χάνουμε που μας αρπάζουν οι λεηλάτες και για τον οποίο οι πρόγονοι μας έχυσαν το αίμα τους… έχουν το θράσος να με ειρωνεύονται…»

Ο Β. Πολύδωρας προειδοποιεί το Μαξίμου ότι δεν θα πρέπει να τον θεωρεί «δεδομένο», κάτι που έδωσε και τον τίτλο της συνέντευξης: «Δεν είμαι “δεδομένος” για τίποτα, ούτε για “μεσοπρόθεσμα”, ούτε για “μακροπρόθεσμα” δεσμά δουλείας». Ροβεσπιέρος

Keywords
Τυχαία Θέματα