Προθάλαμος ο ΟΦΗ για Γκατούζο

20:27 6/6/2014 - Πηγή: Antinews

Τα βλέμματα του ιταλικού ποδοσφαίρου είναι στραμμένα πλέον σε καθημερινή βάση στην Ελλάδα . Η παρουσία του Τζενάρο Γκατούζο στον πάγκο του ΟΦΗ που επισημοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης από την Κρητική ΠΑΕ με μια λιτή ανακοίνωση δημιουργεί νέο ενδιαφέρον στη γειτονική χώρα και ιδιαίτερα στην ποδοσφαιρική κοινότητα του Μιλάνο.

Ο Γκατζούζο αφού διέπρεψε με την φανέλα της Μίλαν έχει αρχίσει εδώ και λίγα χρόνια να χτίζει την προπονητική

του καριέρα αναλαμβάνοντας ομάδες ασφαλώς μικρότερου βεληνεκούς από εκείνη με την οποία σήκωσε κύπελλα Ευρώπης και πρωταθλήματα.

Όμως δεν είναι λίγοι και κυρίως από τον διεθνή Τύπο εκείνοι που υποστηρίζουν ότι ο 36χρονος παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής των «ροσονέρι» κάνει αυτά τα χρόνια το «αγροτικό» του μέχρι να επιστρέψει για να αναλάβει τα ηνία της Μίλαν .

Ο Γκατούζο ήταν ποδοσφαιριστής με έντονη προσωπικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι απόλυτα δεμένος με την Μίλαν. Αγωνιζόμενος επί 13 χρόνια (1999-2012) με την μαυροκόκκινη φανέλα έχει ζήσει την ομάδα στις χαρές και στις λύπες κι έχει ταυτίσει το όνομά του με αυτήν.

Έτσι οι άνθρωποι που κρατούν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους δε θα έβλεπαν άσχημα μια πιθανή συνεργασία από το πόστο του προπονητή.

Μάλιστα δεν αποκλείεται αν τα δείγματα είναι καλά την ερχόμενη σεζόν με τον ΟΦΗ να κάνει το μεγάλο βήμα και να ξαναεπιστρέψει στο Καμπιονάτο πολύ σύντομα προκειμένου να αναλάβει την αγαπημένη του Μίλαν .

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα