Προς το "ναι' η Κ. Παπακώστα

Ήρθα να καταθέσω κάποια ερωτήματα και το βράδυ θα κληθούμε να αποφασίσουμε, με ελεύθερη συνείδηση και εντολή από τα όργανα του "Νέο" που θα συνεδριάσουν σήμερα, τόνισε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα στην Ολομέλεια της Βουλής. Κατ’ ουσίαν πάντως φάνηκε πως τάσσεται υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών παρ' ότι απέφυγε να το πει ευθέως.

Μετά από μια δεκάλεπτη ομιλία και αφού είχε γίνει γνωστή η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή η κ. Παπακώστα δεν ανακοίνωσε τι πρόκειται

να πράξει στην ονομαστική ψηφοφορία για την Κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Υπενθυμίζεται πως η κ. Παπακώστα είναι μία από τους έξι βουλευτές (4 των ΑΝΕΛ, η κ. Παπακώστα και ο Σπ. Δανέλλης) που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Η ίδια για την ουσία της συμφωνίας είπε ότι συμφωνεί με διάφορα κείμενα που διάβασε, μεταξύ των οποίων και με την φράση "το όνομα επιστρέφει στην Ελλάδα, μας το είχαν υφαρπάξει".

Ενώ χαρακτήρισε "φωτεινό διάλλειμα κάτω από έναν ζόφο, μέσα από τις γνωστές ακρότητες που αναμένω όλοι να καταδικάσουμε και να φύγουμε μπροστά", την στάση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Νίκου Δένδια έναντι της Χρυσής Αυγής χθες.

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα