Ποιόν σπρώχνεις ρε … μ@λ@κ@;

Η εικόνα στην τηλεόραση ξεκάθαρη και η κραυγή του κουστουμαρισμένου κυρίου που συνωστίζονταν μαζί με άλλους «επαναστάτες της φακής» εμπρός στις ασπίδες των ΜΑΤ έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ηχούσε καμπάνα:

«Ποιον σπρώχνεις ρε μ@λ@κ@;» ωρυότανε ο επαναστατημένος Συριζαίος(;) πατήρ του Έθνους με τον μισθό των 10.000 ευρώ μηνιαίως, στον ταλαίπωρο αστυνομικό των ΜΑΤ με τον μισθό των 800 ευρώ τον μήνα!

«Είμαι βουλευτής του ελληνικού κράτους ρε μ@λ@κ@!»,

συνέχιζε να ωρύεται ο επαναστάτης σπρώχνοντας και προπηλακίζοντας με απύθμενο θράσος τα όργανα του ελληνικού κράτους τα επιφορτισμένα με την επιβολή της τάξης και της νομιμότητας.

Δυστυχώς, το αλήστου μνήμης εκείνο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;» εξακολουθεί να ισχύει στα μυαλά και την συμπεριφορά ακόμη και ορισμένων από τους εκλεγμένους εκπροσώπους του λαού στο κοινοβούλιο. Κάποιοι από δαύτους, νομίζουν πως αναφέροντας την βουλευτική τους ιδιότητα και κραδαίνοντας την βουλευτική τους ταυτότητα, μπορούν να καταστρατηγούν κάθε νόμιμη διαδικασία και να γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους ακόμη και τα εντεταλμένα κάθε φορά όργανα της ελληνικής Πολιτείας την ώρα που εκτελούν το καθήκον τους.

Κάποιος πρέπει μάλλον να εξηγήσει σε ορισμένους βουλευτές του κοινοβουλίου, κυρίως από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και της ΧΑ, πως εκλεγόμενοι δεν κατέστησαν ένα είδος «υπεράνθρωπων», «σπάιντερμαν» ή «ζορρό» που στέκονται υπεράνω των ανθρώπινων και των φυσικών νόμων. Πως οφείλουν οι ίδιοι πρώτα να δίνουν το παράδειγμα της υπακοής στην κείμενη νομοθεσία και τα όργανα της Πολιτείας που την προστατεύουν και την επιβάλλουν όταν χρειάζεται. (εισαγγελικούς λειτουργούς και αστυνομικούς). Κάποια στιγμή οι «τζάμπα μαγκιές» των «επαναστατών» βουλευτών απέναντι στα εργαζόμενα παιδιά τους ελληνικού λαού που κάνουν απλώς την δουλειά για την οποία πληρώνονται από την Πολιτεία πρέπει να σταματήσουν.

Αλλιώς, να είναι έτοιμοι οι κύριοι αυτοί και οι κυρίες που θεωρούν εαυτούς πιο «ίσους» από όλους εμάς τους υπολοίπους, να αντιμετωπίσουν και τις συνέπειες αυτής τους της αντιδημοκρατικής οίησης.

Akenaton

Keywords
Τυχαία Θέματα