Ποια είναι η νύφη του Τσαρλς Μάνσον

Ο 80χρονος Τσαρλς Μάνσον, ιθύνων νους πίσω από μερικές από τις πιο διαβόητες δολοφονίες του 20ου αιώνα, παντρεύεται. Ο Μάνσον, ο οποίος είχε καταδικαστεί για τη βάναυση δολοφονία της ηθοποιού Σάρον Τέιτ και αρκετών άλλων το 1969 και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, και η 26χρονη Άφτον Ελάιν Μπάρτον, γνωστή και ως Σταρ, έβγαλαν άδεια γάμου στις 7 Νοεμβρίου. Θα πρέπει να παντρευτούν μέσα σε 90 ημέρες για να ισχύει.

Ποια γυναίκα όμως θα μπορούσε να τον παντρευτεί; Ιδού κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία:

Ήρθαν σε επαφή όταν εκείνη ήταν 17 ετών. Η Μπάρτον άρχισε να αλληλογραφεί με τον Μάνσον όταν ένας φίλος της, της έδειξε κάποια από τα περιβαλλοντικά γραπτά του, σύμφωνα με το Rolling Stone. Χρησιμοποίησε τα 2.000 δολάρια που είχε μαζέψει από τη δουλειά της σε έναν οίκο ευγηρίας για να μετακομίσει από το σπίτι της στο Ιλινόις στο Κόρκοραν της Καλιφόρνια, όπου επισκέπτεται τον Μάνσον στη φυλακή από το 2007. Πιστεύει ότι ο Μάνσον είναι αθώος. Η Μπάρτον, η οποία διαχειρίζεται μερικές ιστοσελίδες υπέρ του Μάνσον, είπε ότι θα ήθελε να εργαστεί για την υπόθεσή του και ότι αν τον παντρευτεί θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε πληροφορίες και έγγραφα που περιορίζονται στην οικογένεια.

Η σχέση της με τους γονείς της είναι αρκετά καλή. Η Μπάρτον δήλωσε στην βρετανική εφημερίδα The Daily Mail: «Αποκόπηκα βίαια από τους φίλους μου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στα εφηβικά μου χρόνια. Δεν μπορούσα να έχω καμία επαφή με κανέναν. Αυτό είχε μεγάλη επίδραση στη ζωή μου». Τώρα, λέει ότι έχει μια «θετική σχέση» με τους ευσεβείς Βαπτιστές γονείς της και ότι έχουν συχνή επαφή. Αν και ο πατέρας της λέει ο ότι ο Μάνσον δεν είναι ευπρόσδεκτος στο σπίτι τους και ότι δεν θα ήθελε και ιδιαίτερα να πάει στην τελετή, επιμένει ότι «ποτέ δεν θα αποκηρύξουμε την κόρη μας, άσχετα με το τι κάνει στη ζωή της. Αγαπώ τα παιδιά μου περισσότερο από την ίδια τη ζωή».

Η Μπάρτον και ο Μάνσον δεν συμφωνούσαν πάντα στο θέμα του γάμου. Αυτή είπε στο Rolling Stone ότι οι δυο τους θα παντρευτούν σίγουρα. Ο Μάνσον, όμως, είπε εκείνη την περίοδο ότι τα σχέδια αυτά ήταν «ένα μάτσο σκουπίδια». «Απλά παίζουμε για δημόσια κατανάλωση» δήλωσε χαρακτηριστικά. Πολλοί άνθρωποι έχουν επισημάνει την ομοιότητα της νύφης με την Σούζαν Άτκινς. Γνωστή ως «Sexy Sadie», η Άτκινς ήταν μέλος της δολοφονικής «οικογένειας του Μάνσον και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40 χρόνων, μέχρι και τον θάνατό της το 2009. Η Μπάρτον, ωστόσο, δεν ήταν οπαδός της: «Αυτή η σκύλα ήταν θεότρελη» είπε στο Rolling Stone. «Ήταν μία τρελή πόρνη που έλεγε ‘Ω, Τσάρλι, το έκανα για σένα’. Δεν ήξερε τι έκανε». Παρόλα αυτά, σε μία φωτογραφία η Μπάρτον φαίνεται να έχει χαράξει ένα «Χ» στο μέτωπό της, κάτι που τα θηλυκά μέλη της οικογένειας Μάνσον έκαναν κατά τη διάρκεια της δίκης του στη δεκαετία του 1970.

time.com

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα