Πιτούρκα: Τουλάχιστον ένα γκολ στην Αθήνα

Συνειδητοποιημένοι αλλά και αποφασισμένοι αναμένεται να έρθουν στην Ελλάδα οι Ρουμάνοι για τον πρώτο αγώνα των πλει οφ του παγκοσμίου Κυπέλλου την Παρασκευή το βράδυ στο «Γεώργιος Καραϊκάκης» .

Για μερικούς απο εμάς είναι η τελευταία ευκαιρία» εξομολογείται στην ιστοσελίδα της UEFA ο 32χρονος Μάριους Νικουλάε . Ένας από τους επτά παίκτες που παραμένει στην εθνική ομάδα από το 2008 όταν η Ρουμανία πήρε μέρος στη τελευταία μεγάλη διοργάνωση το Euro

, o Ράσβαν Τσόσιτς συμπληρώνει «Αυτά είναι τα παιχνίδια της καριέρας μας»

Απόλυτα προσγειωμένος δηλώνει και ο τεχνικός της Ρουμανίας Βίκτορ Πιτούρκα « Ασφαλώς το ότι έχουμε επικρατήσει της Ελλάδα στα προηγούμενα παιχνίδια είναι σημαντικό αλλά πρόκειται για εντελώς διαφορετικά παιχνίδια. Η Ελλάδα έχει μια εξαιρετικά ισχυρή και ρεαλιστική ομάδα που θα παίξει πολύ δυνατά για να πάρει το αποτέλεσμα . Ωστόσο έχουμε κι εμείς τις πιθανότητές μας και θα τις διεκδικήσουμε . Πρέπει να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ στην Αθήνα γιατί να δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις . Κι αν δεν κερδίσεις δεν μπορείς να προκριθείς».

Από την αντίπαλο της Εθνικής μας δεν λείπει ούτε ο ενθουσιασμός «Τρώω αναπνέω κοιμάμαι κι ονειρεύομαι μόνο αυτό το τουρνουά» λέει χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του νέου αίματος των Ρουμάνων ο 26χρονος παίκτης της Μπαστιά Κλαούντιο Κερέσου που έκανε φέτος το ντεμπούτο του φορώντας το εθνόσημο της Ρουμανίας. «Τα χρήματα ή τα μπούνους δεν μετρούν καθόλου. Ειλικρινά θέλω πολύ να περπατήσω στη Βραζιλία» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα