Δεύτερη "αριστερή" Κυβέρνηση: Εθνική Ελλάδος στο τάβλι

Αργά (με τον Αλέξη) και έπειτα από μίνι-θρίλερ ανακοινώθηκε η νέα διανομή του Δελφινάριου για Φθινόπωρο 2015 και ίσως Χειμώνα 2015-2016, αν κόβουν επαρκή εισιτήρια.

Έπειτα από πολλές καραμπόλες στα συγκρουόμενα Υπουργεία και ονόματα μωροφιλοδοξίες, γκρίνιες φανερές και κρυφές, εισηγήσεις για τα σκουπίδια και σοβαρότερες, παράπονα και θυμούς στο διπολικό κυβερνητικό στρατόπεδο έγινε η ανακοίνωση της σύνθεσης του νέου υπουργικού συμβουλίου.

Ο

πρωθυπουργός έκανε λίγες αλλαγές (ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει) και έδωσε τα ρέστα του με ευφάνταστες μετακινήσεις προσώπων σε σχέση με την προηγούμενη σύνθεση της κυβέρνησής του.

Πρόκειται για μία κυβέρνηση, σαφώς ολιγομελή, με 46 μέλη, εκ των οποίων επτά γυναίκες και πέντε Ανεξάρτητους Έλληνες.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι υπάρχουν δύο Καμμένοι κατ’ όνομα, πολλοί περισσότεροι κατ’ ουσία.

Αναντίρρητα αδικημένος είναι ο Νικολόπουλος, ο οποίος θα έδινε και το προοδευτικό πρόσημο στην Κυβέρνηση

Η συνιστώσα ΓΑΠ υπερεκπροσωπείται με Τζάκρη, Μπόλαρη καθώς ξεμπερδέψαμε με το παλιό, ενώ ο κλάδος των ηθοποιών δηλώνει ικανοποιημένος από την αξιοποίηση του Πελεγρίνη.

Ο Νικολούδης και ο Πανούσης είναι πολύ σοβαροί για να πάρουν ρόλο στη διανομή της νέας φαρσοκωμωδίας.

Τη διαφθορά δεν θα την καταπολεμήσει η νέα Κυβέρνηση, το πολύ-πολύ θα της ρίξει κανά χαστούκι για τα μάτια του κόσμου, ενώ και η ασφάλεια του πολίτη παραπέμπεται στις καλένδες.

Συντονιστής του κυβερνητικού (και κυρίως του περιφερειακού) έργου ο Φλαμπουράρης, ο Κουίκ παραμένει στο πόστο του, καθώς ήταν άριστος στο χαρτοφυλάκιο άνευ αντικειμένου, ο Μάρδας πάει στο Εξωτερικών (όπου και τα λεφτά του), Μπαλτάς θα πέσει και στον Πολιτισμό, μετά την Παιδεία.

Έχουν ακούσει ότι υπάρχει πολιτιστικό απόθεμα και θα το πατάξουν συστηματικά.

Ο σταρ αυτού του ανασχηματισμού δεν είναι άλλος από τον Φίλη. Ο Γαβριήλ αρνήθηκε το Παιδείας, ο Φίλης δέχτηκε και τα παιδιά στα σχολειά πανηγυρίζουν, καθώς επιτέλους τα κυλικεία θα προσφέρουν γλυκά και σπαλομπριζόλες σε προσιτές τιμές.

Η Ξουλίδου την πάτησε, αλλά ο μεγάλος αδικημένος είναι ο Παύλος Χαϊκάλης. Σε αυτό το μπουλούκι, θα ήταν ο μεγάλος κωμικός πρωταγωνιστής. Ίσως γι’ αυτό δεν προτιμήθηκε.

Έμεινε κι ένας υπηρεσιακός, αν και θα έπρεπε να παραμείνουν (σχεδόν) όλοι. Είναι βέβαιο ότι θα έφερναν καλύτερα αποτελέσματα.

Διότι αυτή δεν είναι Κυβέρνηση. Εθνική Ελλάδος στο τάβλι με παρέα φρέντο καπουτσίνο είναι.

Μ.Ο.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα