Περιοριστικοί όροι και στον Αρβανιτίδη

Σφίγγουν τα γάλατα και ο κλοιός γύρω από τη Βέροια σχετικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό το 2013 όταν οι ερυθρόλευκοι νίκησαν με 3-0. Μετά τον διευθυντή της ομάδας περιοριστικοί όροι με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα επιβλήθηκαν και στον τότε μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιώργο Αρβανιτίδη.

Ο τέως ισχυρός άνδρας της Βέροιας δεν έχει δικαίωμα να ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο αλλά ούτε να βγει

και από τη χώρα μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση στην οποία εμπλέκεται.

Με την συγκεκριμένη απόφαση ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης κρίνει αξιόπιστες τις ένορκες καταθέσεις των Καλαϊτζίδη και Γεωργέα οι οποίοι υποστήριξαν ότι στο ημίχρονο του αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια, που διεξήχθη στις 6/1/2013 και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0, τους ζητήθηκε να χάσουν και το σκορ να είναι over για στοιχηματικούς λόγους.

Όπως επιπροσθέτως προέκυψε από τη σημερινή απολογία του Γιώργου Αρβανιτίδη, κατηγορείται και για ένα ακόμα παιχνίδι (το Βέροια - Κέρκυρα 2-0 στην ίδια περίοδο). Ο ίδιος, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος κατά την αποχώρησή του από την Ευελπίδων, ενώ έκανε και το σχόλιο με δόση ειρωνείας… «έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη». Λίγες ώρες πριν είχε καταθέσει μήνυση κατά των Καλαϊτζίδη, Γεωργέα και Κούγια για όσα κατέθεσαν εναντίον του.

Τόσο ο Αρβανιτίδης, όσο και ο πρώην γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Λαναρής στον οποίο επίσης έχουν επιβληθεί οι ίδιοι περιοριστικοί όροι, απολογήθηκαν χθες για το ίδιο θέμα και στην Πειθαρχική Επιτροπή της SuperLeague. Η επιτροπή συνεδρίασε για περίπου τέσσερις ώρες, όμως απόφαση δεν υπήρξε. Αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Τρίτη, με την Βέροια να κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα