Κοτζιάς: Η αριστερή διπλωματία του "We are the World" με τον ΝΑΤΟϊκό γραμματέα και τον τούρκο ΥΠΕΞ

Στο περιθώριο της συνόδου των υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, στην Αττάλεια, ο Νίκος Κοτζιάς, ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Τσαβούσογλου, η Επίτροπος Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ, Μογκερίνι, και άλλοι ΥΠΕΞ, έδωσαν "ρεσιτάλ", τραγουδώντας στην πίστα το We are the world. Στην Αττάλεια έκανε τα γενέθλιά του ο κ.Τσαβούσογλου. Η πόλη είναι η γενέτειρά του.

Στο μεταξύ, στο Αιγαίο,

τρίτη φορά από την αρχή της εβδομάδος, σημειώνονταν εικονικές αερομαχίες ανάμεσα σε οπλισμένα ελληνικά και τουρκικά F-16, όταν τα τελευταία εισέβαλαν για πολλοστή φορά στον ελληνικό εναέριο χώρο.

Ο κ.Κοτζιάς, από την Τουρκία, όπου βρέθηκε, διαφήμισε τα 9 Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, τα οποία είπε συμφώνησε με τον Τούρκο ομόλογό του (έως τώρα δεν τα έχουν δώσει στη δημοσιότητα). Εάν κρίνουμε από τις ενέργειες της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, μάλλον στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τα' χουν γραμμένα.

Ελπίζουμε τα τραγούδια των ΥΠΕΞ στην πίστα του νυκτερινού κέντρου της Αττάλειας, να μην αποτελούν συνέχεια της "διπλωματίας των ζεϊμπέκικων" του κ.Γ.Παπανδρέου, σύμβουλος του οποίου παλαιότερα υπήρξε ο κ.Κοτιζιάς.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα