Πέντε κανάλια παίρνουν άδεια πανελλαδικής εμβέλειας – Κόπηκε ο Βρυώνης

Με ανακοίνωσή του το ΕΣΡ έκανε γνωστό πως τελικά η αίτηση της εταιρείας ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ κατά της Απόφασης 63/2018 του ΕΣΡ απορρίπτεται και κατά συνέπεια δεν θα λάβει άδεια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο σκεπτικό που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγο, το ΕΣΡ διαπίστωσε

ότι η εταιρεία ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν συμμορφώθηκε με τον όρο που της είχε τεθεί με την Απόφαση 63/2018 του ΕΣΡ και την διαγράφει από τον οριστικό πίνακα των προεπιλεγέντων υποψηφίων για τη χορήγηση των αδειών που προκηρύχθηκαν με βάση την Προκήρυξη 1/2017 του ΕΣΡ.

Διαβάστε στο pdf την απόφαση του ΕΣΡ που εξηγεί το σκεπτικό της τελικής απόφασης

Στο ΣτΕ προσφεύγει ο Βρυώνης

Στο ΣτΕ θα προσφύγει ο Βρυώνης προκειμένου να ανατρέψει την απόφαση του ΕΣΡ που δεν ενέκρινε την χορήγηση άδειας για κανάλι πανελλαδική εμβέλειας.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Το ΔΣ της » Τηλεοπτικής Ελληνικής Α.Ε.», μετά την σημερινή απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία απερρίφθη ο φάκελος υποψηφιότητας της εταιρίας μας για μια πανελλαδική τηλεοπτική άδεια, ανακοινώνει τα ακόλουθα :

1. Η «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.» σέβεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, ως Ανεξάρτητη Αρχή. Αλλά θεωρεί την σημερινή απόφαση νομικά εσφαλμένη και ουσιαστικά άδικη.

2. Η «Τηλεοπτική Ελληνική Α.Ε.», ασκώντας τα εκ του νόμου δικαιώματά της, θα προσφύγει άμεσα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, αιτούμενη την ακύρωση της άδικης και βλαπτικής, για τα συμφέροντα της εταιρίας και τους εργαζομένους της, απόφασης αυτής.

Πηγή:eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα