ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Μόνο υποσχέσεις μοιράζει ο υπουργός Άμυνας στους στρατιωτικούς

Μόνο για τους ημετέρους φροντίζει ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, και όχι για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα οποία έχουν χορτάσει από υποσχέσεις για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων τους, αλλά στην πράξη δεν έχει γίνει τίποτα, καταγγέλλει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

«Σε κάθε επικοινωνία με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για τα προβλήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, ο ίδιος προκρίνει την δήθεν βούλησή του και τον σχεδιασμό του υπουργείου να φέρει στη Βουλή ένα νομοσχέδιο για την επίλυση

του συνόλου των προβλημάτων τους, αν και όλες οι μέχρι τώρα ενέργειές του δεν συνάδουν με την υπόψη βούληση, πέραν της στήριξης των ημετέρων. Μόνο υποσχέσεις μοιράζει ο υπουργός στα στελέχη των ΕΔ τα οποία περιμένουν υπομονετικά λύση στα προβλήματά τους».

Αυτό επισημαίνει ο Τομέας Άμυνας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ο οποίος τονίζει ότι καλλιεργούνται «φρούδες ελπίδες». Ο Ν.Παναγιωτόπουλος, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Τομέας, «είχε υποσχεθεί ότι θα φέρει στη Βουλή ένα ενιαίο νομοσχέδιο προς κάλυψη των αναγκών των στρατιωτικών. Πέρασαν ήδη τρία χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ και τα στελέχη των ΕΔ ακόμη περιμένουν τη στήριξή τους. Άδικος κόπος.

Αν και πρόσφατα κυκλοφόρησε, ως δήθεν διαρροή, νομοσχέδιο του υπουργείου για την επίλυση των προβλημάτων των στελεχών, ακόμη δεν τέθηκε σε επίσημη διαβούλευση ούτε εισήχθη στη Βουλή παρά τις υποσχέσεις του Υπουργού ότι αυτό θα γινόταν ως το τέλος Ιουλίου. Φρούδες ελπίδες προς τα στελέχη των ΕΔ οι υποσχέσεις του υπουργού!

Θα αφουγκραστεί τελικά ο υπουργός τα πραγματικά προβλήματα καταθέτοντας ένα νομοσχέδιο το συντομότερο που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του προσωπικού χωρίς να δημιουργεί νέα προβλήματα;»

The post ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Μόνο υποσχέσεις μοιράζει ο υπουργός Άμυνας στους στρατιωτικούς appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μόνο, Άμυνας,pasok-kinal, mono, amynas