Παρά φύσει προεκλογικά ψέματα

Αν δεν υπήρχαν μερικές σχιζοφρενικές στιγμές σαν αυτές που θα περιγράψουμε ευθύς αμέσως θα είχαμε τρελαθεί από ανία και κατάθλιψη σ’ αυτή την προεκλογική περίοδο η οποία είναι μακράν η πιο ανιαρή σε ρυθμό και ένταση απ’ όλες τις εκλογικές μάχες στα χρόνια της κρίσης.

Λοιπόν έχουμε και λέμε: Βγαίνει την Τετάρτη το βράδυ στο MEGA ο Τσακαλώτος και λέει ότι δεν μπορεί να συνεργαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τη ΝΔ γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ

και ο ίδιος ως αριστερός προτιμάει τους υψηλότερους φόρους και περισσότερο δημόσιο. Προσθέτει βέβαια κάτι σάλτσες ότι αυτούς θα πρέπει να τους πληρώνουν οι πλούσιοι κλπ κλπ κλπ για να έχει το κράτος καλύτερες υπηρεσίες.

Μάλιστα στις προτεραιότητες που θέτει ο ίδιος ως εγκέφαλος του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική του πολιτική σε περίπτωση επανεκλογής στην κυβέρνηση ΔΕΝ είναι η μείωση των φόρων και το λέει ανοιχτά.

Δίνει την άλλη μέρα την Πέμπτη το μεσημέρι συνέντευξη τύπου ο Καμμένος και υπόσχεται ότι στην επόμενη κυβέρνηση προτεραιότητα των ΑΝΕΛ είναι η μείωση της φορολογίας με τη δημιουργία ειδικών φορολογικών καθεστώτων, κάτι σαν ειδικές φορολογικές ζώνες για να στηριχτεί η επιχειρηματικότητα και οι επενδύσεις.

ΟΚ. Θα πει κάποιος δεξιό κόμμα το ένα, αριστερό το άλλο, τι πρόβλημα υπάρχει. Κανένα αρκεί να μην ξεχνάμε μια λεπτομέρεια. Ότι την ίδια στιγμή που λέγονται αυτά, ο Τσίπρας λέει ότι η μόνη έντιμη και ειλικρινής κυβερνητική συνεργασία που μπορεί να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι οι ΑΝΕΛ του Καμμένου και ο Καμμένος λέει ότι στη μόνη κυβέρνηση που θα μπορούσε να συμμετέχει είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας.

Τελικά τι θα εφαρμόσουν και πως θα διαπραγματευτούν τα ανοιχτά ζητήματα του νέου μνημονίου;

Προτείνοντας περισσότερους φόρους και περισσότερο δημόσιο ή ειδικές φορολογικές ζώνες και επενδύσεις; Εδώ η τρέλα χτυπάει ταβάνι και μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί και οι δύο τους. Αυτή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και αν είναι παρά φύσει…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα