Πάμε Στοίχημα: Κλείνουμε τον κερδοφόρο μήνα στηρίζοντας Ατλέτικο

Καθώς βρισκόμαστε στην τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, έχει την αξία του να κάνουμε τον απολογισμό στις προβλέψεις που δώσαμε στο «Πάμε στοίχημα» του ΟΠΑΠ.

Άκρως ικανοποιητικές οι επιτυχίες των προβλέψεων μας. Συνολικά μετράμε 8 σωστές προβλέψεις σε 13 ματς που προτιμήσαμε να τοποθετηθούμε.

Πέραν του ποσοστού επιτυχιών που ξεπερνά το 60%, έχει μεγάλη αξία το γεγονός ότι δεν δίνουμε «σιγουράκια» του 1.20-1.30, ρισκάροντας με στόχο περισσότερα κέρδη.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο φθάσαμε στο απόλυτο 3 στα 3.

Το Σάββατο Πανιώνιος και Λεβάντε μας έδωσαν απόδοση 4.62, ενώ την Κυριακή η Νάπολι στο 2.15 μας επιβεβαίωσε.

Θα κλείσουμε τον μήνα με Κύπελλο Ισπανίας και το ματς Ατλέτικο-Σεβίλλη. Το παιχνίδι στο κουπόνι του ΟΠΑΠ, δίνεται μονό αποδεκτό και ο άσος αξίζει την προτίμηση μας.

Εντυπωσιακή η φετινή πορεία των γηπεδούχων που διατηρούν την δεύτερη θέση της βαθμολογίας(47 β.) μετά από 21 αγωνιστικές. Την περασμένη εβδομάδα όμως γνώρισαν βαριά εκτός έδρας ήττα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με σκορ 3-0.

Η Ατλέτικο είναι ανίκητη στην Μαδρίτη καθώς μετράει 11/11 νίκες έχοντας συντελεστή τερμάτων 32-6 υπέρ. Θα επιδιώξει να πάρει την πρόκριση για τον τελικό πετυχαίνοντας σκορ ασφαλείας. Θα στερηθεί κατά πάσα πιθανότητα τις υπηρεσίες του Φαλκάο που είναι ανέτοιμος.

Η λογική λέει ότι ο άσος θα έλθει εύκολα ή δύσκολα και η απόδοση του 1.60 με βάση τα δεδομένα του ματς κρίνεται ικανοποιητική.

Συνοπτικά η πρόταση μας:

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη 1 απόδοση 1.60

Ανάργυρος

Keywords
Τυχαία Θέματα