Πάλι μας «πούλησαν» οι Γερμανοί


Από τον «παράδεισο» του Champions league του  στην «κόλαση» του Europa League οι ερυθρόλευκοι. Έχουν αποκλειστεί από την επόμενη φάση και με 10 πόντους αλλά το σημερινό δεν έχει προηγούμενο.

Αυτό το χιτσκοκικό φινάλε θα το θυμούνται για χρόνια οι φίλοι του Ολυμπιακού. Σε μια βραδιά που πάτησε την Άρσεναλ, που

αρνήθηκε να αμυνθεί στοιχειωδώς έστω για ένα μικρό διάστημα για να κρατήσει το σκορ, παίζοντας επιθετικά για 90 λεπτά όπως απαιτούν οι οπαδοί του, έφθασε στο 3-1 απέναντι στην ομάδα του Βενγκέρ, αλλά αυτό δεν έφτανε. Η Μαρσέιγ που βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τη Ντόρτμουντ νωρίς, μείωσε σε 2-1 στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου και βάζοντας δύο γκολ στο τέλος (85΄και 87΄), έκανε την απόλυτη ανατροπή και πήρε την πρόκριση για τους “16″ του θεσμού.

Τα τέρματα της χωρίς αντίκρισμα νίκης των «ερυθρολεύκων» σημειώθηκαν από τους Τζεμπούρ (16’), Φουστέρ (36’) και Μοδέστο (89’). Ο Μπεναγιούν (57’) είχε μειώσει προσωρινά σε 2-1.
Η ομάδα του Βαλβέρδε οφείλει να ξεπεράσει το «ξενέρωμα» και να δει ψύχραιμα την πραγματικότητα. Συνεχίζει στο Europa League και τώρα ο επόμενος στόχος είναι να πάει όσο πιο μακριά γίνεται, στον δεύτερο τη τάξει θεσμό.

Πρώτος πέρασε τελικά ο ΑΠΟΕΛ. Ανώδυνη η πρώτη ήττα των Κυπρίων στο ΓΣΠ (0-2 από Σαχτάρ), δεν στάθηκε αρκετή να τους στερήσει την πρώτη θέση τον όμιλο καθώς η Ζενίτ πήρε βαθμό και πρόκριση από την Πόρτο. Πέρασαν επίσης Τσέλσι, Λεβερκούζεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα