Όταν η Χρυσή Αυγή αντιγράφει το…Antinews

Πριν από λίγες ημέρες ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος έκανε λόγο για …”χαζοχαρούμενη” δεξιά προκαλώντας νέες αντιπαραθέσεις με τη ΝΔ που παρεξηγήθηκε. “Αποκορύφωμα του θράσους να βλέπεις τον Κουβέλη πρώην ΚΚΕ

να μιλάει για δημοκρατία! Και κανείς δεν τους απαντά. Ναι η χαζοχαρούμενη δεξιά δεν λέει λέξη, τρέμει μπροστά στην αριστερά εδώ και 38 χρόνια” είπε συγκεκριμένα.

Όταν το άκουσα, κάτι μου θύμιζε, αλλά απασχολημένος με άλλα, σοβαρότερα, δεν το έψαξα αμέσως. Το έκανα τώρα και βρήκα ότι πρώτοι εμείς χρησιμοποιήσαμε τον …όρο. Ιδού λοιπόν τι μεταξύ άλλων γράφαμε στις 19/02/2012:

 Η καθεστωτική αριστερά και η … χαζοχαρούμενη δεξιά τελείωσαν

Μόνο ως ένοχη εσχάτης προδοσίας μπορεί να χαρακτηρίζεται πλέον η άρχουσα τάξη της Ελλάδας, όλο αυτό το διαπλεκόμενο κρατικοδίαιτο σύστημα που μας κυβερνά τόσα χρόνια. Καθώς και τα κομματόσκυλα που τόσο πρόθυμα εκτελούσαν τις εντολές της. Αφού εξαγόρασαν τα πάντα και αφού φρόντισαν να διαλυθεί ο κοινωνικός ιστός φροντίζουν πλέον να υποδουλωθεί η Ελλάδα εσαεί στις επιθυμίες τους κι αν δεν συμμορφωθεί να πεταχτεί ως στημένη λεμονόκουπα.

Όμως αυτή η ψωραλέα πλέον «άρχουσα τάξη» παραδίδει τα πέταλα. Αφού απέτυχαν παταγωδώς οι προσπάθειές της να πείσουν τον κόσμο για τον «σωτήρα Παπαδήμο» καταφεύγουν τώρα στα παλιά σχέδιά τους για συγκυβέρνηση των δύο κομμάτων μετά τις εκλογές, προκειμένου να διασφαλίσουν την κυριαρχία τους και να σώσουν τον εκλεκτό τους Βενιζέλο.

Ούτε ξέρουν τι τους έρχεται. Θα αποτύχουν και τα σενάρια αυτά στην λαίλαπα των επερχόμενων εκλογών. Και αξίζει να θυμίσω εδώ όσα γράφαμε τις ημέρες που σχηματιζόταν η κυβέρνηση Παπαδήμου: Το διαπλεκόμενο εκδοτικό κατεστημένο ξέρει να χειρίζεται άριστα τις ίντριγκες κορυφής. Με τον λαό ποτέ δεν τα πήγαινε καλά. Ποτέ δεν τον κατάλαβε.

Η Νέα Μεταπολίτευση έρχεται βίαια, μέσα από την επερχόμενη κατάρρευση όχι μόνον της οικονομίας αλλά και όλου του σαθρού εποικοδομήματος που κτίσθηκε όλα αυτά τα χρόνια από το «σύστημα ΠΑΣΟΚ» με την συνέργεια της καθεστωτικής «ψευδοαριστεράς» και της χαζοχαρούμενης ενοχικής «δεξιάς». Τριάντα χρόνια στρέβλωσης, καπηλείας και πλιάτσικου τελειώνουν με τον ορυμαγδό της πτώσης…

Keywords
Τυχαία Θέματα