Οσμή σκανδάλου στον ΟΚΑΝΑ

Οσμή σκανδάλου στον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), κρύβει η εντολή του υπουργού Υγείας, Αδ. Γεωργιάδη, για παραίτηση της επικεφαλής κυρίας Μένης Μαλλιώρη. Σύμφωνα με πληροφορίες αφορά σε «τρύπα» πολλών εκατομμυρίων ευρώ στον Οργανισμό. Σήμερα η υφυπουργός Υγείας κυρία Ζέτα Μακρή, η οποία ερεύνησε το θέμα, αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις και να καταθέσει τα επίμαχα έγγραφα στη Δικαιοσύνη.

Όπως λένε οι… κακές γλώσσες, στον ΟΚΑΝΑ

δόθηκαν περί τα 3,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να διατεθούν στα κέντρα πρόληψης του Οργανισμού, κάτι το οποίο δεν έγινε, αφού χρησιμοποιήθηκαν ως «εσωτερικά δάνεια», διατέθηκαν δηλαδή αλλού και δεν κατέληξαν εκεί όπου αρχικά προορίζονταν. Ωστόσο, προς το παρόν, παραμένει άγνωστο το πού τελικά διατέθηκε το ποσό.

Η κ. Μαλλιώρη είναι καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πρώην ευρωβουλευτής την περίοδο 1999-2004. Θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά του ΠΑΣΟΚ, τόσο του σημιτικού συστήματος όσο και του Παπανδρεϊκού. Κι όπως βλέπετε διασώθηκε και επί Βενιζέλου αφού παρέμεινε στη θέση της αν και υποτίθεται ότι κυβερνά η ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα