Την πίστη του στο φιλότιμο και την θέληση του Έλληνα εξέφρασε ο Σαμαράς

" Ώρα να φεύγω, ήρθε ο Σαμαράς"

Την ελπίδα του στο ελληνικό φιλότιμο για να ξεπεραστεί η κρίση, εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε εκδήλωση του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με αντικείμενο «πρωτοβουλία ενάντια στην κρίση, ένας χρόνος ενισχυμένων δράσεων».

«Πιστεύω στη δύναμη της θέλησης και στο φιλότιμο του Έλληνα σε αυτές τις δύσκολες ώρες», είπε ο κ. Σαμαράς και δεσμεύθηκε ότι «η κυβέρνηση θα αγωνίζεται νυχθημερόν για να σηκώσει ψηλά

την πατρίδα μας και να μπούμε σε μία πορεία ανάπτυξης με παράλληλη διασφάλιση της κοινωνικής συνοχής που όπως ήταν επόμενο έχει τραυματιστεί». Ειδική αναφορά έκανε ο πρωθυπουργός στην ανεργία κυρίως των νέων που έχει φθάσει στο 60% η αντιμετώπιση της οποίας έχει αναγορευτεί σε πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης. «Έχει τραυματιστεί η κοινωνική συνοχή, όταν η ανεργία στους νέους φτάνει το 60%» είπε ο πρωθυπουργός και τόνισε ότι «η κυβέρνηση αγωνίζεται νυχθημερόν για να σηκώσει ξανά ψηλά την Ελλάδα, για να έρθει η οικονομική ανάκαμψη, για να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά».

Το μήνυμα αισιοδοξίας του πρωθυπουργού για συλλογική δουλειά που θα οδηγήσει στη νίκη, πάντως, «χάθηκε» από τα φλας των φωτογράφων. Ο Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τον Επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κων. Μητσοτάκη, ο οποίος βρέθηκε στην εκδήλωση. Η χειραψία όπως αναμενόταν δεν ήταν και ιδιαίτερα… θερμή. Η φωτογραφία τα λέει όλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα