Έστειλαν σφαίρα και στον Γιώργο Μέργο

Κάποιοι φαίνεται ότι έχουν πολλές… σφαίρες και προσπαθούν να τις ξεφορτωθούν στέλνοντάς τες στο….υπουργείο Οικονομικών.

Δεν έφταναν λοιπόν οι απειλές σε βάρος του Γ. Στουρνάρα και η αποστολή σφαίρας με γραπτό μήνυμα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του antinews, σφαίρα έλαβε και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Γιώργος Μέργος. Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι και πάλι αποστολέας είναι κάποιος από τη… λεβεντογέννα Κρήτη.

Φαίνεται πως ορισμένοι νομίζουν ότι θα λύσουν τις πολιτικές τους διαφορές με τσαμπουκάδες περασμένων αιώνων και με τρομοκράτηση ανθρώπων.

Ο κ. Μέργος είναι στη δημοσιότητα εξαιτίας της γκάφας του να μιλήσει για μείωση του κατώτατου μισθού. Ακόμη κι αν έχει πει μια ανοησία που αμέσως «μαζεύτηκε» από την κυβέρνηση, αυτό δε νομιμοποιεί κανέναν να στέλνει σφαίρες και να απειλεί. Οι διαφορές σε πολιτικό επίπεδο δε λύνονται με τρομοκρατία, αλλιώς τότε θα επικρατούσε το χάος κι όποιος μιλούσε θα έπαιρνε και τη σφαίρα του.

Εν πάση περιπτώσει η αστυνομία διερευνά την υπόθεση αλλά και το πώς πέρασε για άλλη μια φορά σφαίρα στο υπουργείο Οικονομικών. Μήπως παραείναι χαλαρά τα μέτρα ασφαλείας στην πλατεία Συντάγματος;

Keywords
Τυχαία Θέματα