Ομολογία Παρασκευόπουλου: Φωτογραφική η διάταξη για το Σάββα Ξηρό!

19:11 8/4/2015 - Πηγή: Antinews

Την έμμεση παραδοχή πως η διάταξη για την μετατροπή της ποινής σε κατ’ οίκον περιορισμό για κρατούμενους με βαριά αναπηρία, είναι φωτογραφική για το Σάββα Ξηρό έκανε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της αρμόδιας επιτροπής της βουλής ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αφορά τρία άτομα, το ένα από τα δύο έχει πεθάνει και τα δύο που έχουν μείνει είναι ο Σάββας Ξηρός και ένας καρκινοπαθής»!

Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο Σάββας Ξηρός έχει αναπηρία

τέτοια που πρακτικά έχει χάσει το φως του και αυτό συνέχισε τον καθιστά ανίκανο για …τρομοκρατική δράση. Απαντώντας μάλιστα στις αιτιάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η αναπηρία του Σάββα Ξηρού προήλθε από αυτοτραυματισμό κατά την διάρκεια πράξης που είχε σκοπό την τρομοκρατική δράση που έθετε σε κίνδυνο ζωές αθώων ανθρώπων ο υπουργός Δικαιοσύνης υποστήριξε ότι την ευθύνη για την επιδείνωση της υγείας του Σάββα Ξηρού έχει η Πολιτεία!!!

Για να σώσει τα προσχήματα ο Νίκος Παρασκευόπουλος σημείωσε ότι «δεν θέλουμε η μετατροπή να γίνει απόλυση ή εξαγνισμός, αλλά αλλαγή του τρόπου έκτισης και όχι απόλυση».

Σε κάθε περίπτωση σήμερα αποκαλύφθηκε η αλήθεια και τα ψέματα που αράδιαζαν τόσες μέρες τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όταν έλεγαν ότι δεν είναι φωτογραφική η συγκεκριμένη διάταξη για τη μετατροπή των ποινών φυλάκισης σε κατ’ οίκον περιορισμό. Μάλιστα ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης χτες ισχυρίστηκε ότι φωτογραφική θα ήταν στην περίπτωση που η διάταξη αυτή εξαιρούσε κάποιον ή κάποιους.

Και τελικά σήμερα αποδεικνύεται από τον ίδιο τον υπουργό Δικαιοσύνης ότι η διάταξη αυτή αφορά δύο κρατούμενους όλους κι όλους έναν εκ των οποίων είναι όλως περιέργως ο Σάββας Ξηρός! Ο διάλογος με τους κουκουλοφόρους συνεχίζεται…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Αναζητήσεις
ομολογια υπουργου δικαιοσυνης για ξηρο
Τυχαία Θέματα