Οι ποινικές ευθύνες έγιναν πολιτικές – Ο Τσίπρας ομολογεί την σκευωρία της Novartis

Η χθεσινή συνεδρίαση φανέρωσε για μια ακόμη φορά τον τυχοδιωκτισμό και την αλητεία του Τσίπρα και της παρέας του.

Από εκεί που θα αποκαλύπτονταν τα ανοσιουργήματα του μεγαλύτερου σκανδάλου από σύστασης του νεοελληνικού κράτους, τελικά αποκαλύφθηκε η μεγαλύτερη προβοκάτσια στην ιστορία της Ελλάδας.

Οι μύδροι που εξαπέλυσαν Σαμαράς και Άδωνις συνέτριψαν την δολοπλοκία

της κυβέρνησης, αποδεικνύοντας ότι όχι μόνο δεν τα παίρναν από τη Novartis, αλλά ότι επί των ημερών τους η εταιρεία ζημιώθηκε.

Μέσω των ομιλιών τους κατέστη σαφές ότι με την εφαρμογή μέτρων όπως το claw back η φαρμακευτική δαπάνη περιορίστηκε κατά 63%. Μια πολιτική την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμούσε λυσσαλέα πετώντας πέτρες από το πεζοδρόμιο στηρίζοντας κατά αυτό τον τρόπο τους φαρμακοβιομήχανους.

Και ο πιο αδαής πλέον αντιλαμβάνεται ποιος πολεμούσε τα καρτέλ του φαρμάκου και ποιος τα στήριζε.

Τώρα αν κάποιοι προτιμούν να αυταπατώνται, καταναλώνοντας τον σανό των σκευωρών ότι η Novartis «λάδωνε» πολιτικούς που μείωναν τον τζίρο της, με γεια τους με χαρά τους. Εδώ ψήφισαν τον Τσίπρα επειδή θα έσκιζε τα μνημόνια, φορτώνοντάς τους στις πλάτες άλλα 200 δισ., την παπάτζα της Novartis δεν θα πιστέψουν;

Προς λύπη τους, τους ενημερώνουμε ότι μέχρι και ο λαοπρόβλητος... μαζεύτηκε κι από εκεί που θα έστηνε στο εκτελεστικό απόσπασμα τους σαμαροβενιζέλους επί της ουσίας τους ζήτησε συγνώμη.

«Ποιος το 'κανε αυτό το σκάνδαλο; Για όλο αυτό το σκάνδαλο πολιτική ευθύνη υπάρχει; Αφήστε την ποινική. Δηλαδή με δυο λόγια, όσοι κυβερνάγατε αυτά τα χρόνια πολιτική ευθύνη είχατε ή όχι;» είπε ο... αρχιερέας της κάθαρσης και μείναμε ενεοί.

Δηλαδή αφού διαπόμπευσε του πολιτικούς του αντιπάλους, έρχεται τώρα και μας λέει ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες αλλά μόνο πολιτικές.

Πιο σκευωρός πεθαίνεις. Είδατε τελικά που του γύρισε μπούμερανγκ η προβοκάτσια και τρέχει τώρα να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα;

Νόμιζε ο δυστυχής ότι με την Novartis θα επισκιάσει την ανικανότητά του. Πίστευε ότι με την προπαγάνδα του θα σβήσει την οργή του λαού για το ξεπούλημα της Μακεδονίας που μεθοδεύει.

Όμως ο θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη. Και τώρα όπως είπε ο Σαμαράς θα λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του.

Όχι μόνο για το στήσιμο της σκευωρίας, αυτό είναι το λιγότερο. Θα λογοδοτήσει για την ανήκεστο βλάβη που προκάλεσε στην Ελλάδα. Για τα 200 δισ. που της χρέωσε τη στιγμή που έβγαινε από τα μνημόνια. Για τους λαθρομετανάστες που έφερε πεσκέσι. Για τα αλισβερίσια στα βοσκοτόπια της διαπλοκής. Για τους Ρουβίκωνες που έχουν λεηλατήσει τα πάντα με την ανοχή του. Για τον εθνομηδενισμό του, από τον οποίο κινδυνεύουμε να χάσουμε εδάφη που ανακτήθηκαν με αίμα.

Για όλα αυτά θα κάτσει στο σκαμνί. Οι αντίπαλοί του που τόσο λοιδόρησε θα τον ξεπληρώσουν με το ίδιο νόμισα. Όπως έστρωσε θα κοιμηθεί.

Καλό είναι να προσφύγει στις κάλπες, όσο η Novartιάδα παραμένει... εύπεπτη από τους σανοφάγους. Είναι ο μόνος τρόπος για να γλιτώσει το τσουνάμι που έρχεται...

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα