Οι κρυφοί εραστές της Τζάκι Κένεντι

Η δημόσια εικόνα της Τζάκι Κένεντι είναι αυτή μιας εύθραυστης, γοητευτικής και κομψής γυναίκα. Πίσω από αυτό το πρόσωπο όμως, κρυβόταν μια παθιασμένη γυναίκα που επιδίωκε την αντρική συντροφιά με τους ίδιους… ρυθμούς που το έκανε, ως γνωστόν, και ο σύζυγός της. Μάλιστα, η πάλαι ποτέ πρώτη Κυρία των ΗΠΑ πήγε με το μισό Χόλιγουντ και όχι μόνο, προκειμένου να εκδικηθεί τον JFK. Τις καυτές λεπτομέρειες αποκαλύπτει ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Τζάκι Κένεντι Ωνάση:

Μια ζωή πέρα και από τα πιο τρελά της όνειρα» των Darwin Porter και Danforth Prince, που κυκλοφορεί στις 7 Ιουνίου.

Ο Τέντι ήταν δίπλα στην Τζάκι σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής της. Και δεν τον ενδιέφερε να τη μοιράζεται με άλλους άνδρες… ακόμα και με τα αδέρφια του, υποστηρίζει το βιβλίο. Όμως, η Τζάκι δεν έμενε μόνο στην οικογένεια. Στο βιβλίο αναφέρονται ως κατά καιρούς εραστές της ο Πήτερ Λόφορντ, ο Γουόρεν Μπίτι, ο Πολ Νιούμαν, ο Γκρέκορι Πεκ, ο Φράνκ Σινάτρα, ο Γουίλιαμ Χόλντεν, ο Φρανκ Σινάτρα και ο Μάρλον Μπράντο.
Η μετέπειτα πορεία της φαινόταν από τη νεαρή της ηλικία. Η κοινωνία του Νιούπορτ ήταν πολύ μικρή γι’ αυτήν. «Ήθελα να αποπλανήσω όσο το δυνατόν περισσότερους στην πίσω θέση του αυτοκινήτου μου», έλεγε καμαρώνοντας στον Γκορ Βιντάλ, για τη μαύρη Μέρκιουρι που της αγόρασε ο πατέρας της.
Η Τζάκι κατάφερε να πείσει τον πατέρα της να την στείλει για σπουδές στην Γαλλία. Η Σορβόννη της άνοιξε διάπλατα τις πόρτες της διεθνούς πια καλής κοινωνίας. Έπαιρνε καθημερινά το κοκτέιλ της στο μπαρ του ξενοδοχείου Ριτζ, κάπνιζε τα τσιγάρα σύμβολο της εποχής τα Gauloise και είχε πάντα δίπλα της έναν όμορφο άνδρα. Ήταν συνεπαρμένη με τον διάσημο συγγραφέα Αντρέ Μαλρό: «Είναι ο μόνος Γάλλος τον οποίο θα ήθελα να παντρευτώ», έλεγε.Λίγο αργότερα ήρθε η σχέση της με τον Γάλλο Τζων Μαρκάν, γιο διάσημου βιογράφου. Αυτός ήταν που της πήρε… «ό,τι πολυτιμότερο» είχε, μέσα σε ένα ασανσέρ. Η μητέρα της ωστόσο δεν τον ήθελε. Το όνειρό της ήταν τα κορίτσια της να καλοπαντρευτούν.
Υπήρξαν τουλάχιστον 5 άνδρες με τους οποίους κοιμήθηκε η Τζάκι πριν γνωρίσει τον Τζον και αμέτρητοι εκείνοι με τους οποίους είχε πλατωνικές σχέσεις. Ένας από αυτούς, ο Τζον Χάστεντ Τζούνιορ, γιος τραπεζίτη της έκανε και πρόταση γάμου αλλά εκείνη αρνήθηκε ευγενικά. Λίγο πριν τον αρραβώνα της με τον Κέννεντι, η Τζάκι έβγαινε με τον Ορμάντ Ντε Κει, ένα νεαρό αμερικανό στον οποίο είχε υποσχεθεί ότι θα τον περιμένει για να παντρευτούν όταν γυρίσει από τον πόλεμο στην Κορέα. Του έγραψε: «Αγαπημένε μου, θέλω να είσαι ο πρώτος που το μαθαίνει. Βρήκα τον έρωτα της ζωής μου. Τον άνδρα που θέλω να παντρευτώ. Αρραβωνιάστηκα ήδη με τον Τζον Φ. Κέννεντι».Ο νεαρός γερουσιαστής, τότε, την φλέρταρε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου του, μια Πλίμουθ του 1950. Παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 1953. Όπως υποστηρίζει το βιβλίο, και τα τρία αδέρφια Κένεντι θα ερωτεύονταν την γυναίκα που παντρευόταν ο αδερφός τους. Κι εκείνη, θα ανταπέδιδε με τον τρόπο της…
Η δολοφονία του JFK σημάδεψε για πάντα την οικογένεια της. Ο Μπόμπι Κέννεντι άρχισε να μένει μαζί τους για να παρηγορήσει την χήρα του αδερφού του. Τότε αναπτύχθηκε και η σχέση τους, κάτι που δεν τους ένοιαζε ούτε στις δημόσιες εμφανίσεις τους. «Οι αδελφοί Κέννεντι μοιράζονταν τις γυναίκες τους. Ο Μπόμπι, ανέλαβε την Μέριλιν όταν την βαρέθηκε ο Τζον και τώρα την Τζάκι. Ακόμα και ο πατέρας τους μοιραζόταν τις γυναίκες του με τους γιους του» γράφει το βιβλίο.

Όταν ο Μπόμπι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για Πρόεδρος η Τζάκι εκμυστηρεύθηκε στον Καπότε: «Είμαι ερωτευμένη με δυο άνδρες, τον Μπόμπι και τον Τέντι». Ανάμεσα σε αυτές τις σχέσεις, η Τζάκι είχε σχέση μιας βραδιάς με τον Πολ Νιούμαν το 1968 στο ξενοδοχείο Καρλάϊλ της Νέας Υόρκης. Ήθελε να τον πείσει να υποστηρίξει τον Μπομπ στην προεκλογική του εκστρατεία. Τελικά, για το μόνο που τον έπεισε ήταν οι σεξουαλικές της ικανότητες.

Την Τζάκι άρχισε να φλερτάρει επίμονα και ο Αριστοτέλης Ωνάσης. Ο Τέντι προσπάθησε να την πείσει να μην τον παντρευτεί αλλά εκείνη ήταν ανένδοτη. Μάλιστα όταν ανακοινώθηκε ο γάμος τους εκείνος πήγε μαζί της στην Αθήνα για να διαπραγματευθούν το προγαμιαίο συμβόλαιο. Η Τζάκι παντρεύτηκε τον Ωνάση το 1968 και είχαν έναν «ανοικτό» γάμο μέχρι τον θάνατό του το 1975. Στα χρόνια που ακολούθησαν οι εραστές της ήταν πολλοί και διάσημοι, ανάμεσά τους ο αμερικανός συγγραφέας Πιτ Χάμιλ και ο διάσημος χειρούργος Κρίστιαν Μπάρναρντ, ο ιατρός που πραγματοποίησε την πρώτη επιτυχημένη μεταμόσχευση καρδιάς από άνθρωπο σε άνθρωπο.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2640882/EXCLUSIVE-She-wait-allowed-seduce-creaky-French-elevator-Jackie-Kennedys-secret-lovers-revenge-JFK-William-Holden-steamy-night-Brando-forbidden-affairs-Bobby-AND-Teddy.html

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα