Οι κατηγορίες Καμμένου πλήττουν ανεπανόρθωτα τη Νέα Δημοκρατία

15:50 2/4/2018 - Πηγή: Antinews

Επίθεση κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε ο Πάνος Καμμένος με αφορμή την «αφωνία» της σχετικά με τη δίωξη του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση του Noor One.

«Περίμενα μια εβδομάδα να δω την αντίδραση της νέας ΝΔ που αφού μετετράπη σε πολιτικό βραχίονα της εγκληματικής οργάνωσης ναρκωτικών κάνοντας εξεταστική για την συνομιλία μου με τον Γιαννουσάκη, που οδήγησε σε διαδρομή χρήματος ναρκωτικών, τώρα

σιωπά ΝΤΡΟΠΗ» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Twitter.

Panos Kammenos@PanosKammenos

Περίμενα μια εβδομάδα να δω την αντίδραση της νέας ΝΔ που αφού μετετράπη σε πολιτικό βραχίονα της εγκληματικής οργάνωσης ναρκωτικών κάνοντας εξεταστική για την συνομιλία μου με τον Γιαννουσάκη, που οδήγησε σε διαδρομή χρήματος ναρκωτικών, τώρα σιωπά ΝΤΡΟΠΗ

6:40 μ.μ. - 1 Απρ 2018

14087 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Μπορεί να μας χωρίζει άβυσσος με τον υπουργό Άμυνας, κάτι που φαίνεται από την σκληρή κριτική που του ασκούμε, ωστόσο στην προκειμένη έχει δίκιο.

Σε προηγούμενη ανάρτηση είχαμε γράψει ότι όταν... έσκασε η υπόθεση με τις συνομιλίες Καμμένου – Γιανουσάκη, επαινέσαμε την κίνηση της ΝΔ να ζητήσει Εξεταστική Επιτροπή για τα πεπραγμένα.

Παράλληλα διερωτηθήκαμε γιατί τώρα τηρεί σιγή ιχθύος όσον αφορά τη δίωξη Μαρινάκη και είπαμε ότι δε νοείται σε τέτοιες υποθέσεις να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Δεν γίνεται να κάνεις σημαία σου τη διαλεύκανση των σκοτεινών διαδρομών του Noor One, να κατηγορείς την κυβέρνηση για συνδιαλλαγές με ισοβίτες και όταν αποκαλύπτονται νέα στοιχεία που ενδέχεται να οδηγήσουν στην εξιχνίαση του εγκλήματος να ποιείς τη νήσσα, είχαμε αναφέρει συγκεκριμένα.

Πέραν των σκοπιμοτήτων των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι κατηγορίες που εκτόξευσε κατά της ΝΔ ο Πάνος Καμμένος είναι πολύ σοβαρές.

Πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται άλλο. Οφείλει να τοποθετηθεί δημοσίως. Σε αντίθετη περίπτωση η σιωπή ισούται με ένοχη.

Η παράταξη έχει πληγεί ανεπανόρθωτα με την υπόθεση του ναρκοπλοίου. Πρέπει να την προστατεύσει.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα