Εβδομαδιαίο Ωροσκόπιο 02 Απριλίου έως 08 Απριλίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Παππάς*

Η Αφροδίτη έχει ήδη περάσει στο ζώδιο του Ταύρου 31/03 και θα βελτιώσει αρκετές καταστάσεις ιδιαίτερα μέσα σε σχέσεις, όμως σίγουρα πρέπει όλα να κινηθούν με περισσότερη αισιοδοξία για να πετύχουν, γιατί ο Κρόνος μπορεί να φέρει δυσάρεστα συναισθήματα αλλά και προκλήσεις.Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Κυριακή 08/04 πραγματοποιείται το Τελευταίο τέταρτο στο ζώδιο του Αιγόκερου πού φέρνει στην επιφάνεια θέματα που αφορούν τη σταθερότητα μας αλλά και εκκρεμότητες

που υπάρχουν, σίγουρα ο Πλούτωνας τονίζει επιθυμίες και ο Ήλιος ωθεί την ψυχολογία μας σε βαθύτερες αναζητήσεις κάνοντάς μας να σκεφτούμε ξανά θέματα που αφορούν την οικονομική μας σταθερότητα, εκκρεμότητες που υπάρχουν αλλά και θέματα μέσα σε σχέσεις πρέπει πλέον να ξεκαθαρίσουν και να πάρουμε οριστικές αποφάσεις.

Κριός

Αυτή την εβδομάδα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε αρκετά ζητήματα που σας απασχολούν αλλά και να βρείτε διέξοδο σε καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει, σκεφτείτε καλύτερα πώς να επωφεληθείτε καλύτερα από καταστάσεις και προσεγγίστε με ένα διαφορετικό τρόπο επαγγελματικά σας ζητήματα αλλά και νέα σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε, εάν σκοπεύετε να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα μπορείτε να επανεξετάσετε αρκετά ζητήματα όπως και να βάλετε τις σωστές προτεραιότητες για σας και τα σχέδιά σας. Στις προσωπικές σας σχέσεις αν προσέξετε την επικοινωνία σας με τους άλλους θα μπορέσετε να ενισχύσετε τους δεσμούς σας κάνοντας περισσότερα πράγματα και περνώντας περισσότερο χρόνο μαζί.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Σκορπιό στην αρχή της εβδομάδας σας βοηθάει να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στα άτομα που αγαπάτε αλλά και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας με όσους αγαπάτε, συζητήστε με άτομα που εμπιστεύεστε όσα σας απασχολούν, ασχοληθείτε με τη σταθεροποίηση των σχέσεων σας αλλά και γενικότερα οικογενειακών σας ζητημάτων. Τα επαγγελματικά σας συνεχίζουν να σας απασχολούν, προσπαθήστε να είστε αρκετά παραγωγικοί και να αντιμετωπίσετε πιο ήρεμα δυσκολίες που υπάρχουν και να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας μία θετική στάση και περισσότερη ευελιξία που θα βοηθήσει πολύ ώστε να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε καλύτερα στις απαιτήσεις, όμως φροντίστε να μην αφήσετε το άγχος που έχετε να επηρεάζει τις σχέσεις σας, μοιράστε το χρόνο σας σωστά, φροντίστε να αφήνετε τα προβλήματα των επαγγελματικών σας έξω από την προσωπική σας ζωή.

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα ζητήματα που υπάρχουν, ιδιαίτερα αν αφορά τα επαγγελματικά σας και να βάλετε καλύτερες βάσεις για την κατάκτηση των σχεδίων σας και γενικότερα των φιλοδοξιών σας, καλό είναι να αναπτύξετε νέες ιδέες που έχετε ώστε να μπορέσετε να βελτιώσετε ζητήματα μέσα στον επαγγελματικό σας τομέα αλλά και να αναδείξετε τις ικανότητές σας, η προσέγγιση σας σε δύσκολα ζητήματα θα δείξει πόσα μπορείτε να καταφέρετε αλλά και γενικότερα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε περισσότερο ευελιξία αλλά και να ξεπεράσετε θέματα που έχουν μείνει στάσιμα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η επικοινωνία σας, ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα, καλό είναι να είστε προσεκτικοί και να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε τους άλλους με έναν ήρεμο και τρυφερό τρόπο, αν θέλετε να αλλάξετε κάποια πράγματα, προσπαθήστε να κινηθείτε περισσότερο ευέλικτα και με θετική διάθεση.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, που καλό είναι να το χρησιμοποιήσετε ώστε να εστιάσετε σε σημαντικά θέματα αλλά και γενικότερα στις προτεραιότητες που υπάρχουν, αποφύγετε να εστιάσετε σε αρνητικά συναισθήματα και γενικότερα σε θέματα του παρελθόντος που μπορεί να σας απασχολούν ακόμα. Είναι καιρός να κοιτάξετε με περισσότερη προσοχή και ευελιξία το μέλλον σας ώστε να μπορέσετε να εξελίξετε θέματα που σας απασχολούν, θέματα του παρελθόντος καλό είναι να μην τα αναμοχλεύετε και να προσπαθήσετε να εστιάσετε σε όσα θέλετε και μπορείτε να εξελίξετε ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας και εκκρεμότητες που υπάρχουν.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με εκκρεμότητες που θέλετε να βελτιώσετε και να εξελίξετε. Προσπαθήστε να δείτε τα πάντα με μία πιο αισιόδοξη στάση και αποφύγετε να διαχειριστείτε σημαντικά ζητήματα αλλά και να πάρετε αποφάσεις αφού μπορεί να βρεθείτε απέναντι σε αποτελέσματα που δεν επιθυμείτε. Στις προσωπικές σας σχέσεις επιδιώξτε να συζητήσετε περισσότερο μαζί με αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο να τους πλησιάσετε, η ουσιαστική επικοινωνία και ο τρόπος που εκφράζετε όσα νιώθετε είναι πολύ σημαντικά. Προσπαθήστε να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο ώστε να βελτιώσετε την ψυχολογία σας αλλά και να αποβάλλετε το άγχος, εστιάστε περισσότερο σε θετικές δραστηριότητες και σκέψεις.

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό την Δευτέρα και απαιτείται καλή διαχείριση από μέρους σας αλλά και επικοινωνιακή ικανότητα για να ρυθμίσετε καλύτερα θέματα που σας απασχολούν. Μπορείτε να βρείτε την απαραίτητη υποστήριξη στις φιλοδοξίες σας και στα σχέδιά σας, εστιάστε καλύτερα σε νέες επαφές που μπορείτε να κάνετε. Τα επαγγελματικά σας αν και μπορούν να είναι απαιτητικά, θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες αφού το πρακτικό σας μυαλό μπορεί να σας βοηθήσει, διαμορφώστε νέους τρόπους λειτουργίας πάνω στον επαγγελματικό σας τομέα, θα σας βοηθήσει να είστε πιο αποδοτικοί σε καταστάσεις που σας έχουν προβληματίσει. Προσπαθήστε να επιλύσετε θέματα που έχετε ιδιαίτερα με κοντινά σας πρόσωπα και αποφύγετε να αφήσετε το άγχος να σας καταβάλλει και να επηρεάσει την ψυχολογία σας.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα σε ζητήματα οικονομικών σας, όμως αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα που μπορεί να σας ωθήσει η Σελήνη στον Σκορπιό στην αρχή αυτής της εβδομάδας, ιδιαίτερα για προσωπικές επιθυμίες και ανάγκες και να φέρει περισσότερες υποχρεώσεις. Ο τομέας των επαγγελματικών σας, σας απασχολεί και μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη προσέγγιση σε ζητήματα που σας απασχολούν, η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας αλλά και στις ικανότητές σας είναι σημαντικά για να μπορέσετε να πετύχετε τις φιλοδοξίες και τους στόχους σας. Μην ξεχνάτε να φροντίσετε περισσότερο τις σχέσεις σας και γενικότερα είναι σημαντικό να δείχνετε στους άλλους τα συναισθήματά σας, να είστε προσεκτικοί προς τους άλλους ιδιαίτερα στην επικοινωνία σας μαζί τους και βρείτε τον κατάλληλο τρόπο ώστε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

Σκορπιός

Με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας στην αρχή της εβδομάδας, προσπαθήστε να ισορροπήσετε καλύτερα τις σκέψεις σας αποφεύγοντας ιδιαίτερα τη βιασύνη σε αποφάσεις αλλά και γενικότερα σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά και την οικογενειακή σας ζωή. Φρόντισε σήμερα να προσπαθήσετε να εστιάσετε περισσότερο σε όσα πρέπει να βελτιώσετε και βάλτε τις κατάλληλες προτεραιότητες ώστε να προχωρήσουν τα σχέδιά σας, μην απομονωθείτε από όσους αγαπάτε, είναι πολύ σημαντικό να ενισχύσετε τις σχέσεις σας και να μοιραστείτε τα συναισθήματα που νιώθετε, αφού αυτό θα σας βοηθήσει να κινηθείτε πιο ομαλά, προσπαθήστε να δείξετε περισσότερη κατανόηση σε ανθρώπους που αγαπάτε.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα οι σκέψεις σας θα κινηθούν περισσότερο σε ζητήματα που έχετε και εκκρεμότητα και ιδιαίτερα σε οικονομικά σας θέματα. Προσπαθήστε να μην πάρετε αποφάσεις πριν ισορροπήσετε την ψυχολογία σας και γενικότερα πριν να είστε σίγουροι για κινήσεις που θέλετε να κάνετε, ιδιαίτερα εάν πρέπει να υπογράψετε έγγραφα ή να ασχοληθείτε με νομικές υποθέσεις, να είστε αρκετά προσεκτικοί και να συμβουλευτείτε άτομα που εμπιστεύεστε πριν προχωρήσετε σε οποιοδήποτε ζήτημα που αφορά αυτόν τον τομέα. Μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένειά σας, όμως αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι η επικοινωνία σας που μπορεί να προκαλέσει αρκετές εντάσεις αν δεν έχετε μία διαλλακτική στάση και αν δεν προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά με όσους αγαπάτε δείχνοντας θετική διάθεση.

Αιγόκερως

Η Σελήνη την Δευτέρα περνάει στο Σκορπιό και τονίζει περισσότερο τις επαφές αλλά και την κοινωνικότητά σας, μπορείτε να πετύχετε αρκετά, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, μέσα σε συνεργασίες και να βελτιώσετε την πορεία των σχεδίων σας. Ασχοληθείτε με θέματα που σας έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα και αφορούν την καριέρα σας και συζητήσετε ουσιαστικά με συνεργάτες αλλά και άτομα που θέλετε να έρθετε σε επαφή, ώστε να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας απασχολούν. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τις ικανότητες σας όσο περισσότερο μπορείτε. Θα πρέπει βέβαια να προσέξετε τον τομέα των οικονομικών σας, προσπαθήστε να είστε πιο προσεκτικοί σε οικονομικές συναλλαγές.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα προσπαθήσετε να ενισχύσετε περισσότερο τις συνεργασίες σας στα επαγγελματικά σας, η καλή επικοινωνία μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον αλλά και ειδικότερα στις επαφές σας είναι πολύ σημαντική για την εξέλιξή σας στον επαγγελματικό σας τομέα. Προσπαθήστε να επικεντρωθείτε στα καθήκοντά σας ώστε να μπορέσετε να είστε πιο αποδοτικοί και να βελτιώσετε αρκετά ζητήματα σήμερα. Η σωστή εστίαση σας σε ζητήματα που προέχουν θα βοηθήσει ώστε να πετύχετε περισσότερα αλλά και να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται από μέρους σας αρκετή φροντίδα, προσπαθήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάτε αφού αυτό μπορεί να βελτιώσει τις σχέσεις σας αλλά και θα βοηθήσει αρκετά στις οικογενειακές σας υποθέσεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο Σκορπιό στην αρχή της εβδομάδας τονίζει περισσότερο τις επιθυμίες σας και όσα θέλετε να κάνετε για τον εαυτό σας που καλό είναι να φροντίστε περισσότερο, δώστε περισσότερη προσοχή στις ανάγκες σας αλλά και στη φροντίδα της υγείας σας. Μπορείτε αυτή την εβδομάδα να κάνετε θετικές βελτιώσεις ιδιαίτερα μέσα στις προσωπικές σας σχέσεις και να ασχοληθείτε περισσότερο με άτομα που αγαπάτε, προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με άτομα που αγαπάτε αλλά και να συζητήσετε μαζί τους ζητήματα που σας απασχολούν, μπορείτε να κινηθείτε πιο ομαλά και να συμβιβαστείτε όταν αυτό χρειάζεται. Στα επαγγελματικά σας δώστε την απαραίτητη προσοχή σε ζητήματα που σας απασχολούν και προσπαθήστε να διαχειριστείτε καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται, εστιάζοντας στην καλή συνεργασία σας με τους άλλους.

*PhD Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής»
Keywords
Τυχαία Θέματα