Οι εκλογές δεν κερδίζονται με Κόκκαλη και Μαρινάκη... σύντροφε!!!

Με την διαπλεκόμενη μεταγραφή που έκανε ο Τσίπρας απέδειξε ότι πρόκειται για έναν κοινό ψεύτη που άλλα λέει κι άλλα κάνει.

Ασχέτως αν τα τρόλια του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Πέτρος Κόκκαλης επελέγη προς ενίσχυση της αριστεροσύνης του Τσίπρα λόγω του... ιστορικού ονόματος κι όχι επειδή είναι γιος του εθνικού προμηθευτή ο οποίος όλως τυχαίως έκανε δυναμικό comeback

επί των ημερών του.

Ξέχασαν να μας πουν, ωστόσο, ότι ο βασικός λόγος που συμπεριλήφθηκε ο Πετράν στο ευρωψηφοδέλτιο είναι για να διασπάσει το μέτωπο του Πειραιά.

Για όσους δεν το γνωρίζουν ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης - Μαρινάκη είναι πλέον ανεξέλεγκτος με άγνωστες τις συνέπειες.

Έτσι, μπροστά στον κίνδυνο απώλειας των ψήφων των οπαδών του Ολυμπιακού, οι κακές γλώσσες λένε, ότι οι φωστήρες του Μαξίμου αποφάσισαν να ρίξουν στην μάχη τον Πετράν μπας και τους διχάσει.

Δεν είμαστε σε θέση να πούμε αν θα στεφθεί με επιτυχία η νέα δολοπλοκία του Τσίπρα και της παρέας του. Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι... η μάχη των τιτάνων θα είναι σφοδρότατη και τα θύματα πολλά.

Ήδη μεγάλη μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού είναι στα κάγκελα με την κίνηση Κόκκαλη και εξαπολύουν μύδρους.

Για να μην πούμε τι γράφουν τα ΜΜΕ που ανήκουν στον Μαρινάκη για την υποψηφιότητα Κόκκαλη και πως απαντάνε αυτά που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κατάσταση ξέφυγε με το... καλημέρα. Φανταστείτε τι έχει να γίνει μέχρι να φτάσουμε στις κάλπες.

Βέβαια, από το όλο σκηνικό δεν θα μπορούσε να λείψει και η στοχοποίηση της ΝΔ, την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να ταυτίσει με τον Μαρινάκη επειδή λέει την στηρίζουν τα ΜΜΕ που ελέγχει.

Φοβερό επιχείρημα. Δε λέμε, ο Μητσοτάκης συνδέεται μέσω κουμπαριάς με τον Μαρινάκη. Ωστόσο, δεν νομίζουμε ότι η συγκεκριμένη σχέση δύναται να θεωρηθεί διαπλεκόμενη. Αντίθετα, διαπλεκόμενη και με την βούλα ήταν η σχέση του Τσίπρα με τον Μαρινάκη ο οποίος στήριξε τη Δούρου, μπαινόβγαινε στο Μαξίμου και ήταν ένας από τους εκλεκτούς επιχειρηματίες του ΣΥΡΙΖΑ που πήρε τηλεοπτική άδεια με τον περίφημο διαγωνισμό Παππά που λίγο μετά κατέρρευσε λόγω αντισυνταγματικότητας. Επίσης, καραμπινάτα διαπλεκόμενη είναι και η σχέση του Τσίπρα με τον πατέρα Κόκκαλη μέσω των μπίζνες που παίρνει. Το αν θα υπάρξει διαπλοκή Μητσοτάκη - Μαρινάκη θα φανεί όταν ο πρώτος κυβερνήσει. Μέχρι τότε η λάσπη θα επιστρέφει στον δημιουργό της.

Στο μεταξύ, ο Τσίπρας και οι συνδαιτυμόνες του ας απαντήσουν πειστικά στις κατηγορίες της Πειραιώς για τις διαπλεκόμενες σχέσεις τους με τους εν λόγω επιχειρηματίες.

Σε κάθε περίπτωση, οι κυβερνώντες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι ο λαός έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του και δεν επηρεάζεται πλέον από τα τερτίπια τους.

Το μόνο που περιμένει είναι την ώρα της κάλπης για να τους μαυρίσει τόσο για την ανικανότητά τους που τους βούλιαξε στην ανέχεια όσο και για τον εθνομηδενισμό τους που απειλεί την εθνική ακεραιότητα.

Μακάρι... ο Μαρινάκης κι ο Κόκκαλης να μπορούσαν να τους αλλάξουν γνώμη.

Δυστυχώς... σύντροφε πάλι αυταπατάσαι!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα