Οι Χρυσαυγίτες καλούνται να ψηφίσουν Δούρου στην περιφέρεια και Μώραλη στο Πειραιά;

Την Τετάρτη το βράδυ ο Γιώργος Τράγκας έκανε έκτακτη εκπομπή στο «Κόντρα» λόγω των εκλογών και ποιους λέτε ότι είχε καλεσμένους απ’ τους υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες; Κατά σειρά έβγαλε τους εξής: Πρώτα τη Ρένα Δούρου υποψήφια περιφερειάρχη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αττική, στη συνέχεια το Γιάννη Μώραλη υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά

και τέλος τον Ηλία Παναγιώταρο που ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης στην Αττική με τη Χρυσή Αυγή, κάνοντας τρεις διαδοχικές συνεντεύξεις και όχι έχοντας και τους τρεις σε ένα πάνελ.

Εντάξει. Το πιάσαμε το υπονοούμενο. Η γραμμή είναι σαφής. Καλούνται οι Χρυσαυγίτες να ψηφίσουν Δούρου στην περιφέρεια και Μώραλη στο δήμο Πειραιά.

Απλά να έχουν υπόψη τους στην Κουμουνδούρου ότι οι χαριεντισμοί αυτοί, που δεν έχουν να κάνουν με την απόσπαση των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής απ’ τη σκοτεινή ιδεολογία της και την εγκληματική βίαιη πρακτική της αλλά με μεταγγίσεις και παζάρια δεύτερου γύρου με τη μεσολάβηση και την ενορχήστρωση εγχώριων και ξένων υπερατλαντικών παραγόντων θα τα βρουν οι ίδιοι μπροστά τους.

Όπως λέει και ο λαός μας «όποιος γαμ… στη θάλασσα, το βρίσκει στο αλάτι».

Και δεύτερον: Είναι σίγουροι στην Κουμουνδούρου και στο ΣΥΡΙΖΑ ότι αν εκλεγεί η Δούρου θα είναι περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ; Αν έχουμε καταλάβει καλά απ’ το βράδυ της πρώτης Κυριακής η φίλη μας η Ρένα αναπτύσσει προσωπική στρατηγική. Μάλιστα απέφυγε να τοποθετηθεί για τα αποτελέσματα του ΣΥΡΙΖΑ συνολικά σε δήμους και περιφέρειες σε σχετική ερώτηση που δέχτηκε… Σαν να μην είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά θα επανέλθουμε συντόμως στο θέμα γιατί έχει ουρά…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα