Σε διαφορετικά δωμάτια Μανιάτης Κατσουράνης και βλέπουμε

Η «κοκορομαχία» ανάμεσα στους Μανιάτη και Κατσουράνη που ξεκίνησε στον 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου στην Τούμπα δυστυχώς για την Εθνική ομάδα δεν λέει να τελειώσει.

Παρά τις προσπάθειες από την πλευρά εκπροσώπων της ΕΠΟ , ποδοσφαιριστών , προπονητών παραγόντων οι δύο παίκτες μέχρι στιγμής τουλάχιστον όχι μόνο δεν τα έχουν βρει αλλά και αναζητείται ο τρόπος που θα αμβλύνουν τις διαφορές τους ενόψει του επερχόμενου Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Οι δύο παίκτες βρέθηκαν πρώτη φορά στον ίδιο χώρο από τότε , το πρωί της Πέμπτης στην προπόνηση της Εθνικής στον Άγιο Κοσμά ωστόσο μια κίνηση του Γιάννη Μανιάτη δείχνει την αρνητική του διάθεση για να δώσει το χέρι στον συμπαίκτη του. Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποφάσισε να μην διαμένει πλέον στο ίδιο δωμάτιο με τον Κώστα Κατσουράνη στις αποστολές της Εθνικής και να αλλάξει συγκάτοικο επιλέγοντας τον Ανδρέα Σάμαρη με τον οποίο αγωνίζεται στην ίδια ομάδα.

Αντίδραση από τον Κατσουράνη δεν υπήρχε αλλά όλοι πλέον περιμένουν την κίνηση του Σάντος. Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός κρατούσε στάση αναμονής μέχρι τώρα, άλλωστε οι παίκτες ακόμη δεν είχαν ενσωματωθεί στην Εθνική μέχρι σήμερα , όμως τα περιθώρια στενεύουν, η ομάδα αναχωρεί σε λίγες μέρες για την Πορτογαλία και τις ΗΠΑ οπου θα δώσει τα τελευταία φιλικά και θέλει κατά την απογείωση από το Βενιζέλος να αφήσει τις όποιες κόντρες στο έδαφος.

Θα το πετύχει; ..Ίδωμεν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα