Ο Βαγγέλας πήρε τ΄ όπλο του;

Να σπάσει αυγά ετοιμάζεται ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, σύμφωνα με υποστηρικτές του και λέγεται ότι θα εξαπολύσει πυρά κατά της σημερινής ηγεσίας της Ν.Δ., ενώ την ίδια στιγμή πληθαίνουν τα σενάρια από κάποιους κύκλους ακόμα και για τη δημιουργία νέου κόμματος.

Επειδή το ψάξαμε η δημιουργία κόμματος δεν υπάρχει στο σχεδιασμό και περισσότερο κυκλοφορεί από διάφορα φιλικά προς τον πρώην πρόεδρο του κόμματος blogs για να προκληθεί συζήτηση. Η αλήθεια είναι κάπως διαφορετική και συνδέεται με την επόμενη μέρα στη Ν.Δ.

Σύμφωνα με πληροφορίες

τις τελευταίες ημέρες, στη σκιά των πληροφοριών για επικείμενη παρέμβαση του Βαγγ. Μεϊμαράκη, κινήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη που λέγεται ότι συνομίλησε με τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ. Κατά μία εκδοχή, η συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας του κόμματος ανέφερε στον Βαγγ. Μεϊμαράκη ότι δεν πρέπει η παράταξη να εμφανίζει εικόνα διχαστική και πως ο ίδιος οφείλει να επιβεβαιώσει πως αποτελεί την ψυχή της. Πως θα γίνει αυτό; Με προσεκτικές και όχι διχαστικές δηλώσεις του Βαγγ. Μεϊμαράκη, και όπως είπε κάποιος που γνωρίζει, του εστάλη το μήνυμα, ότι μετά την ενδεχόμενη νίκη της Ν.Δ., όταν γίνουν οι εκλογές, ο ίδιος θα είναι και πάλι ο νέος Πρόεδρος της Βουλής.

Μ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα