Ο Τσίπρας ξέχασε τα τραπεζώματα στον Μπόμπολα, τον Ψυχάρη και τον Αναστασιάδη

Τι κατάντια. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο… ηγέτης της Αριστεράς (ξύπνα Κύρκο και Ηλιού για να δεις το παιδί της αριστερής παραλλαγής) να δίνει διακαναλική συνέντευξη σε τρία περιθωριακά κανάλια. Και μάλιστα να είναι και περήφανος γι’ αυτό διότι, διαρρέουν στην Κουμουνδούρου, χτυπάει έτσι τη διαπλοκή. Τρέμουν λέει οι υπόλοιποι μεγαλοκαναλάρχες, πάγωσαν οι νταβατζήδες γιατί ο Τσίπρας δεν επέλεξε αυτούς αλλά τρεις ανεξάρτητους σταθμούς, το KONTRA CHANNEL,

το EXTRA 3 και το ACTION 24. Όπως γράφει μάλιστα το kontranews «οι ιδιοκτήτες των καναλιών αυτών δεν έχουν εξαρτήσεις από την τρόικα και το κράτος και το κυριότερο δεν έχουν διαπλεκόμενες σχέσεις με το δημόσιο».

Δηλαδή ο Κουρής δεν έχει καμιά σχέση με το δημόσιο. Ποτέ δεν πήρε κρατικό χρήμα ενώ είναι απόλυτα διαφανής στις οικονομικές του υποθέσεις. Δεν χρωστάει πουθενά, δεν πήγε ποτέ φυλακή για χρέη, δεν έχει προκαλέσει σε εκατοντάδες εργαζόμενους τεράστια προβλήματα.

Ο δε ιδιοκτήτης του ACTION 24 Διονύσης Παναγιωτάκης προήλθε από παρθενογένεση. Δεν ήταν στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Βενιζέλου. Δεν έχει ιδέα από διαπλοκή σ’ αυτή τη χώρα.

Τα βάζει με τους εγχώριους δωσίλογους και τους ξένους τοκογλύφους ο Τσίπρας μιλώντας στα κανάλια αυτά και απειλώντας με φυλακίσεις τους άλλους νταβατζήδες.

Αν αυτό δεν είναι κατάντια τότε τι είναι. Ποιοι είναι οι επικοινωνιακοί φωστήρες που του είπαν ότι με τον τρόπο αυτό θα δείξει ότι είναι παιδί του λαού που δεν έχει σχέσεις με διαπλεκόμενους; Και τα τραπεζώματα στον Μπόμπολα, τον Ψυχάρη ή τον Θέμο Αναστασιάδη τα ξέχασε; Τις περατζάδες από τα μεγάλα εκδοτικά μαγαζιά τα έχει λησμονήσει.

Μάλλον είναι σε βαθιά απόγνωση ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα