Πελοποννησιακός πόλεμος για τον Βουδούρη

Την ίδια στιγμή που στην περιφέρεια Πελοποννήσου ο Πέτρος Τατούλης που στηρίζεται από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κάνει «πάρτι» με καθώς ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ, Οδυσσέας Βουδούρης δε μπορεί ούτε τις τοπικές να συσπειρώσει, κάποιοι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ επιχειρούν να τον «κοντύνουν». Μαθαίνουμε ότι τέσσερα «πράσινα» στελέχη που δεν υπακούουν στις εκκλήσεις της Χ. Τρικούπη, θέλουν να κατεβάσουν δικό τους ψηφοδέλτιο

κόντρα στον Τατούλη και παρά το γεγονός ότι δεν έχουν καμιά τύχη.

Μάλιστα, φημολογείται ότι οι ίδιοι προσέγγισαν τον Βουδούρη για να τους βάλει στο ψηφοδέλτιο αλλά «ψώνισαν κι εκεί από σβέρκο». Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο σκοπός τους είναι διπλός και θέλουν κατά βάθος να παίξουν ρόλο Δούρειου Ίππου για τον Βουδούρη. Αφενός να κλέψουν ψήφους που θα κατευθύνονταν στον Τατούλη ώστε να ανακόψουν το ρεύμα που έχει και αφετέρου να γίνουν «δεξαμενή» ψήφων στο β’ γύρο για τον Οδυσσέα Βουδούρη μπας και καταφέρουν να κάνουν κάτι αξιοπρεπές και να πουν στη συνέχεια ότι «άντεξε» ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπλεγμένη σε όλη αυτή την ίντριγκα είναι κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, πρώην βουλευτής και νυν βολεμένη σε κυβερνητική θέση η οποία όμως έχει «λερωμένη» τη φωλιά της.

Αναμένεται Πελοποννησιακός πόλεμος…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα