Ο Τσίπρας θυμήθηκε λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και τις σχολικές καθαρίστριες – Τι τους έταξε

Κάθε δημοσκόπηση που δημοσιεύεται είναι και μια… μαχαιριά στη καρδιά του Αλέξη Τσίπρα και της κυβέρνησης του και όσο βλέπει την διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Νέα Δημοκρατία να διευρύνεται αντί να μειώνεται τόσα περισσότερα τάζει.

Αυτή την φορά θυμήθηκε

προεκλογικά τις σχολικές καθαρίστριες τις οποίες υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την αύξηση κατά 10% του μισθού τους αλλά και την ένταξη τους στα βαρέα και ανθυγιεινά. Παράλληλα τόνισε πως οι συμβάσεις, οι οποίες γίνονται από τους δήμους πλέον θα έχουν διετή διάρκεια.

«Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, όλων όσων δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες», τονίζει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο twitter για τη συνάντησή του με καθαρίστριες-μέλη συλλόγων σχολικών μονάδων, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη χαρά του για τη συνάντηση αυτή.

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου καθαρίστριες-μέλη συλλόγων σχολικών μονάδων από όλη την Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, όλων όσων δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες.».

Prime Minister GR✔@PrimeministerGR

Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχτήκαμε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου καθαρίστριες-μέλη συλλόγων σχολικών μονάδων από όλη την Ελλάδα. Η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων, όλων όσων δουλεύουν κάτω από αντίξοες συνθήκες.

76

1:45 μ.μ. - 16 Μαΐ 2019


Πηγή: eletherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα