Ο ΣΥΡΙΖΑ αποθεώνει τον ... Ανδρέα Παπανδρέου

Είναι γνωστό ότι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι για γέλια και το αποδεικνύουν κάθε μέρα.Και δεν θα μπορούσαν να μη δείξουν την συνεχώς αστεία πλευρά τους και στην ημέρα της επετείου από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.

Σε ανακοίνωσή της η σοσιαλιστική τάση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:

«Χθες συμπληρώθηκαν 18 χρόνια από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου και έρχονται για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο,

επίκαιρα όσο ποτέ, τα οράματα του λαού μας για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική δικαιοσύνη. Με μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, ο Ανδρέας Παπανδρέου διεκδίκησε ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα ενώ ταυτόχρονα πήρε ιστορικές πρωτοβουλίες για την παγκόσμια ειρήνη. Απέδειξε στην πράξη ότι ο πατριωτισμός και ο διεθνισμός όχι μόνο δεν είναι έννοιες ασύμβατες, αλλά άμεσα συνδεδεμένες και συμπληρωματικές. Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύει τις ειρηνικές αξίες ενός σύγχρονου αριστερού πατριωτισμού που δεν εξαντλείται μόνο στα εθνικά θέματα. Είναι αυτονόητη η απόφασή μας να μη διεκδικούμε τίποτα από κανέναν αλλά και να μην παραχωρούμε τίποτα σε κανέναν».

Δηλαδή σκεφτείτε το. Είναι ένα κόμμα... αριστερό και βγάζουν ανακοινώσεις με τις οποίες αποθεώνουν το νεκρό ηγέτη του ΠΑΣΟΚ. Δηλαδή τι άλλο μένει στην Κουμουνδούρου. Να στήσουν ένα μνημείο προς τιμήν του Ανδρέα ώστε να καταθέτουν στεφάνια προς τιμήν του. Έλεος με τη γελοιότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα