Ο Ρουβίκωνας κάνει πλάκα: Είναι αδύνατο να μας σταματήσει η ΕΛ.ΑΣ.

Ο Ρουβίκωνας κάνει πάρτι με την ανοχή της Πολιτείας και από ότι φαίνεται πλέον τρολάρει άγρια όλους όσους θωρούν ότι μπορούν να τον σταματήσουν.

Ηγετικό μέλος του υποστηρίζει ότι είναι «αδύνατον να τους σταματήσει η ΕΛΑΣ γιατί οι εν δυνάμει «στόχοι» είναι εκατοντάδες και εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο «αχαρτογράφητο» απο τις αρχές».

Η ανάρτησή του έχει ως εξής:

Η Αθήνα είναι μια τεράστια πόλη.Οι εν δυνάμει «στόχοι» είναι εκατοντάδες.

Εμείς έχουμε πλέον πολύ κόσμο «αχαρτογράφητο» απο τις αρχές.Ολα αυτά συντελούν στο να μην είναι δυνατή η αποτροπή ενεργειών όπως οι δικές μας οι οποίες είναι δουλεμένες αρκετά, έχουν ελάχιστο χρόνο τέλεσης,και πλεονέκτημα αιφνιδιασμού. Αυτό που θέλουν να κάνει η ΕΛΑΣ(κυρίως οι δεξιοί και νεοφιλελεύθεροι κύκλοι)είναι ατελέσφορο και αδύνατον.Εκτός και εαν ακολουθήσει τακτικές ανορθόδοξες όπου επι του παρόντος κανείς ακόμα δεν το θέλει.

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να πετάξει «τρικάκια», όπως κάνει ο Ρουβίκωνας, δήλωσε στο μεταξύ η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, που χαρακτήρισε τα στελέχη της αναρχικής ομάδας «παλιούς πολιτικάντιδες», που κάνουν ό,τι κάνουν για να βρίσκονται στην επικαιρότητα.

Η κ. Παπακώστα εξάλλου υποστήριξε πως σε κάθε περίπτωση τα στελέχη του Ρουβίκωνα «προσάγονται, όταν υπάρχουν αξιόποινες πράξεις συλλαμβάνονται και όταν υπάρχει λογαριασμός, τον πληρώνουν».

Επέμεινε πως «φουσκώνουν οι ίδιοι τις ενέργειές τους», ενώ έδωσε την δική της εξήγηση για τις απανωτές επιθέσεις του Ρουβίκωνα την τελευταία εβδομάδα: «Ένα χρονικό διάστημα εξαφανίστηκαν και θεωρούν ότι πρέπει να επανεμφανιστούν».

«Υπάρχουν εκατοντάδες στόχοι στην Αθήνα, ο οποιοσδήποτε ένας, όποιος θέλει να κάνει μια απρόβλεπτη ενέργεια, μπορεί να την κάνει», επέμεινε, τονίζοντας πως σημασία έχει πώς το κράτος τους αντιμετωπίζει, υποστηρίζοντας πως αυτό γίνεται με «μηδενική ανοχή».

Οι άνθρωποι πολιτεύονται και προσέχουν να ισορροπούν στις παρυφές της εγκληματικότητας, δεν είναι τόσο απρόβλεπτοι όσο νομίζουν ότι είναι, πρόσθεσε.

Πηγή:eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα