Ο Μαζιώτης ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην ΤτΕ και απειλεί με νέο κύκλο αίματος

«Είμαι καλά με ηθικό ακμαίο, μείνε ελεύθερη να μεγαλώσεις τον γιο μας. Παρά τις απώλειες, ο αγώνας συνεχίζεται». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει ο τρομοκράτης Μαζιώτης μέσα από τη φυλακή. Σε συνέντευξη που δίνει στην Εφημερίδα των Συντακτών αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη της επίθεσης στην ΤτΕ τον περασμένο Απρίλιο αλλά και απειλεί με συνέχιση του ένοπλου αγώνα. «Ως μέλος του Επαναστατικού Αγώνα είχε ανέκαθεν υπόψη μου ότι το αντίτιμο των επιλογών μου είναι ή μια πολύχρονη βαριά καταδίκη ή ο θάνατος

σε μια συμπλοκή με τα σκυλιά του κράτους», σημειώνει.

Εκφράζει λύπη για τους τραυματισμούς των πολιτών, κατά τη διάρκεια της σύλληψής του στο Μοναστηράκι, υποστηρίζοντας πως «έγιναν από θραύσματα και όχι από τις βολίδες του όπλου». «Τα τραύματα ήταν στο πόδι, πράγμα που σημαίνει ότι οι πυροβολισμοί ήταν χαμηλά και άρα δεν τους στόχευα», υποστηρίζει.

«Όποιος νομίζει ότι είναι αγωνιστής ή αναρχικός και θεωρεί ότι πρέπει να δρα στα όρια της νομιμότητας, καλύτερα να ενταχθεί σε ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, να ενταχθεί στο σύστημα και να μην το παίζει αγωνιστής, επαναστάτης ή αναρχικός», τονίζει και απειλεί με νέο κύκλο αίματος.

«Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν γίνεται» λέει και τονίζει ότι: «Είναι ηλίθιο να πιστεύει κανείς ότι ο αγώνας για την ελευθερία δεν θα συναντήσει την αντίδραση του κράτους κι ότι δεν θα έχει βαρύτατες συνέπειες (...) Στον αγώνα για την ελευθερία και την επανάσταση, τον κοινωνικό και ταξικό πόλεμο, θα υπάρχει αιματοχυσία, θα υπάρχουν νεκροί, θα υπάρχουν φυλακισμένοι, θα υπάρχουν ειδικοί αντιτρομοκρατικοί νόμοι και ειδικές φυλακές για μέλη των ενόπλων οργανώσεων».

Για άλλη μια φορά δηλαδή ένας… αντάρτης της εξουσίας μας απειλεί ότι θα συνεχίσει τον κύκλο αίματος στο όνομα της δικής του δικαιοσύνης. Και προφανώς μας λέει ότι προστάτεψε τους αστυνομικούς και τους θαμώνες και δεν τους σκότωσε ενώ θα μπορούσε. Λες κι ελέγχει που θα πάνε οι σφαίρες και τα θραύσματα. Αλλά το εντυπωσιακό είναι ότι δίνει οδηγίες στη γυναίκα του να μείνει ελεύθερη για να μεγαλώσει το παιδί τους. Προφανώς τα παιδιά των αστυνομικών ή των άλλων θυμάτων της τρομοκρατίας δεν είναι τα ίδια. Στον αξιακό κόσμο του Μαζιώτη όλοι οι άλλοι είναι σκυλιά της εξουσίας και ο ίδιος με τους συντρόφους του και την οικογένειά του είναι ελεύθεροι άνθρωποι. Ανοησίες από ανθρώπους που έζησαν και ζούνε τζάμπα, που κάνουν επαναστάσεις μόνο στο μυαλό τους και που πολύ ασχοληθήκαμε μ’ αυτούς. Είναι καιρός και αυτή η χώρα να πάψει να απειλείται από τα σκυλιά της τρομοκρατίας. Να συλληφθούν οι καταζητούμενοι όπως ο Ξηρός και η Ρούπα και να πληρώσουν για τις πράξεις τους.

Το μικρό παιδάκι του Μαζιώτη δεν φταίει ασφαλώς σε τίποτε. Μια αθώα ψυχή είναι όπως τα πεντάχρονα όλου του κόσμου. Τα οποία όμως έχουν το απόλυτο δικαίωμα στην ελευθερία, στο αίσθημα ασφάλειας και βεβαίως στο να έχουν τους γονείς τους να τους μεγαλώνουν και να μην κινδυνεύουν να τους χάσουν από τη σφαίρα ή τη βόμβα ενός τρομοκράτη.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα