Ο Μάρτιν Σκορσέζε σκηνοθετεί Μπιλ Κλίντον

Ο Μπιλ Κλίντον έχει γίνει πολλάκις αντικείμενο έρευνας σε τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ και αφιερώματα. Αυτή τη φορά όμως αναλαμβάνει ο Μάρτιν Σκορσέζε και μάλιστα με την συγκατάθεσή του. Το καλωδιακό δίκτυο HBO ανακοίνωσε ότι θα γυρίσει τη ζωή του πρώην αμερικανού πρόεδρου σε μια ταινία για το Internet, με τον Σκορσέζε σκηνοθέτη και παραγωγό.

Το τελευταίο ντοκιμαντέρ που έγινε για τον Κλίντον, μέρος της σειράς True Hollywood Story

του E!, με τίτλο «All the President’s Women», εξέταζε την πολύκροτη σχέση του με την Μόνικα Λεβίνσκι και την περίφημη φράση «Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με αυτή τη γυναίκα». Αυτή τη φορά, ο Κλίντον θα συνεργαστεί με τον σκηνοθέτη.

Η ταινία θα εξετάζει τη ζωή του 42ου προέδρου των ΗΠΑ, από την παιδική του ηλικία στο Άρκανσας ως την τωρινή του πολιτική δράση. Όσο για την αγιογραφία που αναμένεται, αρκεί να διαβάσουμε τις δηλώσεις του Σκορσέζε: «Μια τεράστια μορφή που παραμένει μια ισχυρή φωνή σε παγκόσμια θέματα, ο πρόεδρος Κλίντον συνεχίζει να διαμορφώνει τον πολιτικό διάλογο εδώ και σε όλο τον κόσμο. Μέσα από προσωπικές συζητήσεις, ελπίζω να φωτίσω την σημαντική αυτή προσωπικότητα». Ο Κλίντον ανταποδίδει με ανάλογες φιλοφρονήσεις.

Guardian

Keywords
Τυχαία Θέματα