Ο Λοβέρδος ο Μακελάρης και ο ΝΑΠ ο νοικιάρης!

Λοβέρδος ο Μακελάρης. Τόσο χάλια πάει στις δημοσκοπήσεις ο Αντρέας, που έσπευσε να δηλώσει προστάτης του Παπανδρεϊσμού; Δεν σήκωνε κουβέντα. Είπε και ελάλησε. Ο πασοκισμός, ως κοινωνικό φαινόμενο στα καλύτερα του…

Δεν μας είπε όμως ποιοι θα κάνουν το μακελειό; Ο Υπουργός δεν φοβήθηκε για μακελειό  όταν η μεσαία τάξη ξεροστάλιαζε στο Σύνταγμα επί μήνες; Αλλά τους «καθάρισε» η υπέροχη διακυβέρνηση: καθυβρίστηκαν

από τα στελέχη και τους Υπουργούς του ΠΑΣΟΚ και προπηλακίστηκαν από τα ΜΑΤ…

Εν ενεργεία Υπουργός να απειλεί με μακελειό αν τολμήσει κανείς να πειράξει τον ΓΑΠ. Φανταζόμαστε έναν δεξιό Υπουργό να λέει κάτι αντίστοιχο: Θα είχαν ξεσηκωθεί και οι πέτρες. Θα ξήλωναν ήδη τα πεζοδρόμιο. Θα νεκρανασταινόταν  και το έγκυρο Κανάλι 29 που τόσο μας έλειψε..

Στο μεταξύ, σε επιστολή απάντηση στο Πρώτο Θέμα, το οποίο του αφιέρωσε το πρωτοσέλιδο κατηγορώντας τον για χλιδάτο τρόπο ζωής, ο ΝΑΠ δηλώνει νοικιάρης, κάτοχος ενός οικογενειακού αυτοκινήτου και όχι μιας Porsche και ενός BMW 4×4. Και αυτά αν είχε, σιγά τα αμάξια. Στο γιουσουρούμ με δύο τάλαρα τα βρίσκεις πια. Και η Εκάλη γεμάτη ευκαιρίες για ταπεινές οικογένειες είναι:

Έχεις όμως και απίστευτες πινελιές η επιστολή του Νίκου Παπανδρέου:

«Είμαι φυσικά υπέρ του πόθεν αίσχες (έτσι, έτσι) για όλους. Μήπως να κάντε το πρώτο βήμα εσείς;»

Κάποιον εννοεί αλλά μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή το όνομα του…

«…Αν προέρχονταν (οι καταγγελίες) από τα πολυπληθή δεξιά μπλογκ, ίσως θα το καταλάβαινα. Από σοβαρή εφημερίδα, ένα απλό τηλεφώνημα σε μένα δεν θα ήταν το σωστό και δεοντολογικό;»

Φωτομοντάζ από το 'Πρώτο Θέμα"

Προεκλογικός αγώνας στο ΠΑΣΟΚ σημαίνει πολλά «συντροφικά» μαχαιρώματα, πιθανόν και «κάτω από τη ζώνη». Το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος κινείται σε ένα στυλ «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά», χωρίς να προσκομίζει κανένα στοιχείο. Ακόμη  δεν έχει ποινικοποιηθεί η διαμονή στην Εκάλη, αν και ενδεχομένως θα έπρεπε να γίνεται προληπτικός έλεγχος του πόθεν έσχες (λάθος το γράφω) όλων των κατοίκων του ασήμαντου χωριού πάνω από την Εθνική Αθηνών-Λαμίας..

Το κρεσέντο της επιστολής είναι όμως σε αυτή την παράγραφο: «Μάλιστα γνωρίζω ότι έχετε ή είχατε στα χέρια σας -σας το έφερε «δημοσιογράφος»- αντίγραφο του ενοικιαστηρίου του σπιτιού. Μεγάλη αμαρτία φαίνεται να διαμένω στην Εκάλη! Που θα προτιμούσατε; Στο πατρικό στο Π Ψυχικό; Στο Καστρί του παππού (sic); Σε ποιά μαγαζιά επιτρέπεται να πηγαίνω; Με τι αμάξι να κυκλοφορώ και με πόσα κυβικά; Τι ποτό επιτρέπεται να πίνω ως αδερφός (γιος, εγγονός –διαλέξτε και πάρτε) πρωθυπουργού; Ρετσίνα; Κρασί ελληνικό; Αν είναι ιταλικό; Γαλλικό; Από Χιλή; Σε ποιές χώρες μπορώ να ταξιδεύω; Και με ποιά εταιρεία; Και σε ποιά θέση; Τσιγάρο; Τι μάρκα;».

Απαντάμε χωρίς περιστροφές: θα προτιμούσαμε να μένατε στο χωριό του παππού (γράφεται και έτσι)έξω από την Πάτρα, εις τρόπον ώστε να δίνατε το παράδειγμα για επιστροφή στη φύση. Μπορείτε να πάτε σε όποια μαγαζιά θέλετε με το δίκτυο των αστικών

Keywords
Τυχαία Θέματα