Ο Καμμένος ως ΓΑΠ του 2012 – μνημείο λαϊκισμού το “πρόγραμμα” των “Ανεξάρτητων”

14:34 5/4/2012 - Πηγή: Antinews

Ο ΓΑΠ  το είπε με δυο λέξεις το 2009. «Λεφτά υπάρχουν»!

Ο Καμμένος έδωσε ένα (ο θεός να το κάνει) πρόγραμμα 51 σελίδων όπου μπλέκει τον Madison, τον Αριστοτέλη, τον Rawls με τον Schumpeter και τους …φεντεραλιστές, σε μια προσπάθεια να …κτίσει  ευρωπαϊκή ιδεολογία, η οποία θα αποτρέψει τη …φαβελοποίηση των κρατών μελών. Eρασιτεχνική προσπάθεια που  βρίθει από μεγαλοστομίες και γενικόλογες αναφορές  χωρίς την παραμικρή κοστολόγηση. Πρόκειται για μνημείο λαϊκισμού. Ακόμα και ο ΓΑΠ

του 2009 μπροστά στον Καμμένο ήταν  …σοβαρότερος γιατί τότε τα πράγματα ήταν σαφώς καλύτερα.

Να πως ορίζονται οι ΑΝΕΛ:

“Το κίνημα επιλέγει την μείωση της ανισότητας στη χώρα αξιοποιώντας μια διευρυμένη έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης (Rawls) σύμφωνα με την οποία η βελτίωση της ευημερίας των πολιτών με το χαμηλότερο επίπεδο ευημερίας υλοποιείται με τον συνδυασμό της αύξησης της προσόδου της υγιούς επιχειρηματικότητας και της δημιουργικής καταστροφής (Schumpeter) της άνευ επαρκούς εθνικής προστιθέμενης αξίας διαμεσολάβησης.”

Καταλάβατε;

Και παρακάτω για διευκρινίσεις:

“Ο προσδιορισμός και η διασφάλιση των εθνικών στρατηγικών στόχων, συμπεριλαμβανομένων της ποσότητας και της ποιότητας του πληθυσμού, των μηχανισμών δομικής βελτίωσης της ποιότητας της Δημοκρατίας και των μηχανισμών παραγωγής σχεδιασμού και στρατηγικής διαχείρισης των υποθέσεων άμυνας & ασφάλειας, διπλωματίας και οικονομίας, τίθενται σε μηδενική βάση και λαμβάνουν πρώτη προτεραιότητα υλοποίησης με υπερκομματική αξιοκρατία.”

 Όπως ο ΓΑΠ

Στη συνέχεια αρχίζει να δημιουργεί επιτροπές ή να αλλάζει τα ονόματα εκείνων που ήδη υπάρχουν. Ό,τι έκανε δηλαδή και ο ΓΑΠ το 2009!

Έχουμε και λέμε: ΓΓ Ελλήνων Εξωτερικού,  Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας, Συμβούλιο Στρατηγικής Υποστήριξης, Συμβούλιο Εθνικής Στρατηγικής και Διαχείρισης Κρίσεων, Ειδική Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου, ΓΓ Χαρτογράφησης Νομοθεσίας, Ειδική Επιτροπή Υποθέσεων Θαλάσσης (όχι επιτροπή αέρα δεν δημιουργεί) και Επιτροπή Διεκδίκησης Αποζημιώσεων. Και μερικές άλλες που πιθανώς μου διέφυγαν!

Μετά, στρατικοποιούμε τα Υπουργεία! Το Υπουργείο Άμυνας ανατίθεται στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και  Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας στον Αρχηγό της ΕΛΑΣ! Το Υπουργείο Δικαιοσύνης το αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του ΑΠ

Σας έχω και μερικά ωραία:

-Θα καταργηθεί η μονιμότητα των νεπροσλαμβανομένων Δημοσίων Υπαλλήλων, αλλά αυτό το λέει και ο Τόμσεν με τον Πάγκαλο, χώρια που πρέπει να προηγηθεί αναθεώρηση του Συντάγματος!

-Σε μια τετραετία θα λύσει το …δημογραφικό πρόβλημα της χώρας!

-Κούρεμα τραπεζικών δανείων φυσικών και νομικών προσώπων! Δεν μας λέει ούτε το ποσοστό και δεν λέει το σπουδαιότερο: πως θα αναπληρωθούν οι απώλειες

-Κατάργηση έκτακτων εισφορών επί της ακίνητης περιουσίας, αλλά αυτό το έχει ήδη ανακοινώσει η ΝΔ!

-Κατώτατη εγγυημένη σύνταξη 800 ευρώ! Εδώ μάλλον την πάτησε γιατί το ΚΚΕ λέει για σύνταξη στα 1000 ευρώ, αλλά φαντάζομαι οτι μπορούν να το διορθώσουν!

Πως θα λύσει το οικον

Keywords
Τυχαία Θέματα