Ο Ιβάν, ο Τσίπρας, ο Καμμένος και η εκδίκηση του Μητσοτάκη

Το πιο ανήθικο χτύπημα κατά ενός πολιτικού από τους αντιπάλους του, όταν δεν διαθέτουν τα απαραίτητα στοιχεία για να τον πλήξουν, είναι να επιτίθενται στην οικογένειά του.

Θα θυμάστε όλοι φυσικά τις βρώμικες επιθέσεις κατά της συζύγου του Κ. Μητσοτάκη για τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Φαίνεται ότι οι γυναίκες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν συνηθίσει να τις διορίζουν στο Δημόσιο, συνεπώς τους ξενίζει όταν μία γυναίκα πολιτικού δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα.

Όμως είχε δεχτεί κι ο ίδιος

ο Κυριάκος χτυπήματα κάτω από την μέση από τον Τσίπρα και την παρέα του.

Ανέσυραν από την αφάνεια τα τηλεφωνικά κέντρα της Siemens τα οποία είχε πληρώσει, ψέλλισαν και κάτι αστειότητες για τον Κήρυκα Χανίων και για την κουμπαριά της Ντόρας με τον Μαρινάκη, πιστεύοντας έτσι ότι θα γίνει πιστευτή η προβοκάτσια τους και θα πληγεί η Νέα Δημοκρατία.

Φυσικά όχι μόνο δεν επλήγη, αλλά ενώθηκε και συσπειρώθηκε, κάτι που φαίνεται από τη συνεχόμενη διψήφια διαφορά που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις.

Το αποκορύφωμα ωστόσο της λυσσαλέας επίθεσης κατά του Μητσοτάκη ήταν όταν βγήκε δημοσίως ο Σαββίδης προεξοφλώντας ότι δεν θα γίνει πρωθυπουργός καθώς ο Αλέξης έχει ηγετικές ικανότητες ανάλογες με του Πούτιν, άρα θα βλέπει διαρκώς τη σκόνη του.

Ο Μητσοτάκης σήκωσε το γάντι και σφυροκόπησε ανηλεώς την κυβέρνηση καταγγέλλοντάς τη για απροκάλυπτη διαπλοκή.

Η απάντηση του Μαξίμου ήταν ότι χτυπάει τις επενδύσεις που γίνονται στην Ελλάδα.

Και ξαφνικά, εκεί που ο Τσίπρας έπλεε σε πελάγη ευτυχίας με τη διαπλοκή από το Ροστόφ κι αισθάνονταν πανίσχυρος, με τον Καμμένο να ανοίγει σαμπάνιες στο νέο απόκτημα της παρέας, μπούκαρε ο Ιβάν με την κουμπούρα και τα έκανε γης μαδιάμ, δικαιώνοντας άθελά του τον Κυριάκο.

Το επακόλουθο της απερισκεψίας του Ιβάν, ήταν να αποκαλυφθεί όλη η σχέση διαπλοκής που διατηρούσε με την κυβέρνηση.

Μια σχέση, που ήταν τόσο στενή, που ο Σαββίδης έφτασε μέχρι στο σημείο να απειλεί με μπουρλότο το Μάξιμου αν δεν ευνοούνταν ο ΠΑΟΚ.

Στην πορεία του το Antinews έχει αποκαλύψει πολλά σκάνδαλα. Πρώτη φορά όμως βλέπουμε τέτοια ωμή σχέση κυβέρνησης με επιχειρηματία.

Ορθώς λοιπόν χαρακτήρισε μετρ της διαπλοκής τον Τσίπρα ο Μητσοτάκης.

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο.

Πλέον όλα τα βρώμικα χτυπήματα κατά της ΝΔ γύρισαν μπούμερανγκ στον Τσίπρα.

Το μόνο που τους έμεινε είναι η σκευωρία της Novartis που καταρρέει.

Διότι όπως αποδείχτηκε, ήταν ο Τσίπρας αυτός που συναντιόταν με τον Φρουζή και μετά καταψήφιζε τα νομοσχέδια του Σαμαρά που τσακίζαν τις φαρμακοβιομηχανίες, φτάνοντας στο σημείο να τους... παραχωρεί τη Ρόδο για χλιδάτες συνεστιάσεις.

Και είναι αυτός που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο για αγαστές σχέσεις με διαπλεκόμενους επιχειρηματίες όσο κι αν προσπαθεί να πείσει για το αντίθετο.

Οι μάσκες έπεσαν, ο Μητσοτάκης και η ΝΔ δικαιώθηκαν. Το αριστεροδεξιό συνονθύλευμα που σφετερίστηκε την εξουσία βυθίζοντας την Ελλάδα στον βούρκο τη στιγμή που έβγαινε στο ξέφωτο αποκαλύφθηκε.

Ό, τι κι αν κάνουν πλέον το τέλος τους πλησιάζει. Οι δανειστές τους ακύρωσαν την «καθαρή έξοδο» και το νέο μνημόνιο βρίσκεται προ των πυλών. Η διαχείριση της καθημερινότητας έχει παραδοθεί στους μπαχαλάκηδες. Ο εθνομηδενισμός τους εγκλώβισε και δεν ξέρουν πως να απεγκλωβιστούν. Και το χειρότερο, κινδυνεύουμε να χάσουμε εδάφη λόγω της ανικανότητάς τους να εκτιμήσουν τις διαθέσεις του Ερντογάν.

Μετά και από τις τελευταίες εξελίξεις όπου έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής του δήθεν ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς, όλες οι προοδευτικές – πατριωτικές δυνάμεις οφείλουν να συνταχθούν με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δεν υπάρχουν περιθώρια για γκρίνια και διαφωνίες. Η χώρα κινδυνεύει.

Η κατάσταση δεν είναι όπως το 2015, όπου ο Σαμαράς είχε παραδώσει ένα ισχυρό κράτος.

Εάν δεν φερθούμε υπεύθυνα και ώριμα αυτή τη φορά, κινδυνεύουμε με ολοκληρωτική καταστροφή.

Όταν ο Σαμαράς μας προειδοποιούσε για την επερχόμενη λαίλαπα του Τσίπρα, λέγαμε ότι κινδυνολογεί.

Ας μην κάνουμε το ίδιο λάθος με τον Κυριάκο.

Είναι η τελευταία μας ευκαιρία!

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα