Ο Γεωργαλάς της χούντας κατηγορεί τον Καμμένο ότι δεν τον πλήρωσε!!!

Να υποθέσουμε ότι το βιβλίο ήταν εκείνο που έγραφε ότι ο Κάρλος πέθανε ενώ ζούσε και τον ΕΛΑ ... κατακτούσε;

H εφημερίδα «Δημοκρατία» αποκάλυψε εξώδικο του Γεωργίου Γεωργαλά -υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ την περίοδο της χούντας – στο οποίο κατηγορεί τον Π. Καμμένο ότι δεν τον πλήρωσε για υπηρεσίες που του προσέφερε. Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργαλάς ισχυρίζεται στο εξώδικο πως υπήρξε επικοινωνιακός σύμβουλος του κ. Καμμένου,

ενώ του έγραψε βιβλίο για την τρομοκρατία, αλλά και μελέτη για τη σημερινή κρίση, εργασίες για τις οποίες όπως ισχυρίζεται δεν πληρώθηκε.

Συγκεκριμένα αναφέρει «Στο παρελθόν διετέλεσα σύμβουλος σας σε επικοινωνιακά θέματα, κατά τη διάρκεια των προεκλογικών σας αγώνων. Επιπλέον μου αναθέσατε και συνέγραψα βιβλίο σχετικό με την τρομοκρατία, που εκδόθηκε στο όνομα σας και συνέβαλε αποτελεσματικά στην προσωπική σας προβολή. Δυστυχώς για την εργασία μου δεν τηρήσατε την οικονομική συμφωνία μας. Επίσης παραλάβατε ο ίδιος χειρόγραφη μελέτη μου για τη σημερινή κρίση, την οποία έγραψα κατόπιν παραγγελίας σας αντί αμοιβής 10.000 ευρώ. Μου στείλατε με συνεργάτη σας 2.500 ευρώ και μάταια περιμένω τα υπόλοιπα… σας καλώ να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις και να μου καταβάλετε 14.000 ευρώ»

Ο κ. Καμμένος απάντησε με χιουμοράκι επιπέδου… Γυμνασίου και με προσπάθεια αποφυγής των απαντήσεων μέσω μηνύσεων. «Θα με κατηγορήσουν και για τη Χούντα που ήμουν 2 ετών» είπε ο… Ανεξάρτητος Έλληνας και νομίζει ότι καθάρισε.

Δεν απάντησε όμως. Από πού χρωστά στο Γεωργαλά 14.000 ευρώ; Ήταν ο γνωστός χουντικός σύμβουλός του; Του έγραψε βιβλίο για την τρομοκρατία και το υπέγραψε ο Καμμένος;

Αντί λοιπόν να κάνει μηνύσεις και αστειάκια, ας δώσει τις πρέπουσες απαντήσεις, αν θέλει να λέγεται σοβαρός πολιτικός που διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού.

Κανείς δεν κατηγόρησε τον Καμμένο για συμμετοχή του στη Χούντα. Η κατηγορία είναι ότι συνεργάστηκε με κάποιος από αυτούς πρόσφατα. Απλά πράγματα. Αν δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο στη συνεργασία αυτή να το καταλάβουμε.

Αν, όμως, παίζει το συγγραφέα και τον θεωρητικό πατριώτη με τα φώτα του Γεωργαλά ο κόσμος πρέπει να το γνωρίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα