Ο Αλέξης Παπαχελάς στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ;

Πως αλλάζουν οι καιροί...Πριν από λίγα μόλις χρόνια ο διευθυντής της Καθημερινής κ. Αλέξης Παπαχελάς ήταν φανατικός πολέμιος του Αντώνη Σαμαρά και θερμός υποστηρικτής της Ντορίτας. Από τότε όμως κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και ως γνωστόν η εξουσία αλλάζει τους πάντες. Και όταν λέμε τους πάντες εννοούμε τους πάντες.

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο κ. Παπαχελάς δέχθηκε πρόταση στο ανώτατο επίπεδο για να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Η απάντηση αναμένεται.

Σύμφωνα,

εξάλλου με χθεσινά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο σχετική πρόταση δέχθηκε και η δημοσιογράφος του Mega κ. Σπυράκη. Δεν το γνωρίζουμε, αν και οι σχέσεις της με το Μαξίμου είναι άριστες.

Γνωρίζουμε όμως ότι έγινε πρόταση και σε στέλεχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, αλλά το όνομά του δεν διέρρευσε ακόμα – εμείς πάντως θα το αναζητούσαμε μεταξύ των συνομιλητών του κ. Σαμαρά.

Τελικά, με όλα αυτά, επιβεβαιώνεται η εμμονή του Μαξίμου με τις υποψηφιότητες δημοσιογράφων. Είναι γνωστό ότι πρόταση για το ευρωψηφοδέλτιο έχει δεχθεί ο κ. Γ. Κύρτσος, ενώ το σκέφτονται οι κ. Κοττάκης και Μαυρομάτης.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα