Νομοσχέδιο... χωρίς Δράκο από τον Κοντονή

Καλό το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που έδωσε στη δημοσιότητα ο Σταύρος Κοντονής αλλά δεν έχει δράκο. Ή για να το πούμε καλύτερα δεν είδαμε πουθενά τρόπους αντιμετώπισης των... εγκληματικών οργανώσεων που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάσαμε για, τις αυξημένες αρμοδιότητες που αποκτά πλέον ο εκάστοτε υπουργός Αθλητισμού , διαβάσαμε για την δυνατότητα κατάργησης μέρους του αυτοδιοίκητου , διαβάσαμε για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες αλλά τους τρόπους να μην δρουν οι εγκληματικές οργανώσεις και κυρίως να μην χρονίζουν υποθέσεις στα γραφεία

ανακριτών δεν τους είδαμε πουθενά.

Αυτή τη στιγμή ένας ογκωδέστατος φάκελος με μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης» βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα αλλά αυτοί οι άνθρωποι συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητοι και να τρώνε τη σάρκα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η διάταξη που αναφέρει ότι πλέον ορίζονται τακτικοί ανακριτές ασφαλώς και είναι ένα βήμα μπροστά ωστόσο δεν εξυπηρετεί σε τίποτα τις πολύ σημαντικές υποθέσεις που εκκρεμούν.

Για να εξυγιανθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζονται αποφάσεις τομές εδώ και τώρα . Ακόμη κι αν αυτές αγγίζουν πρόσωπα υπεράνω υποψίας , πρόσωπα που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες λαοπρόβλητων και κοσμαγάπητων ομάδων. Αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα