Νίκος Γιαννόπουλος για υπουργός Δημόσιας Τάξης

Ο κ. Γιαννόπουλος την εποχή των γεγονότων της Υπατίας

«Η επιλογή του Δημήτρη Κουφοντίνα να μπει στη 17 Νοέμβρη δεν ήταν εκτροπή από τις προηγούμενες ιδέες του. Ήταν επιλογή ιδεολογικά και πολιτικά εξηγήσιμη και ηθικά σεβαστή. Θα είμαι σαφής μέχρι παρεξηγήσεως. Έχω τη γνώμη ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία, γιατί η Δημοκρατία δεν είναι το τέλος της ιστορίας, το τελικό πολιτικό σύστημα, αλλά έχει τις ανισότητες του Καπιταλισμού»

Νίκος Γιαννόπουλος συνιστώσας Ρόζα.

Είναι η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

που ακόμη και σήμερα έχει ιδεολογικές αναφορές μέσα στο κόμμα, παρά την προσπάθεια που κάνει ο κ. Τσίπρας να εξαφανίσει τις ακραίες φωνές.

Το συγκεκριμένο κείμενο είχε δημοσιευτεί και από το antinews στις 28 Μαίου 2012 (http://www.antinews.gr/2012/05/28/163459/) κι από τότε η Ρόζα ενσωματώθηκε στο κόμμα που θέλει να κυβερνήσει. Άνθρωποι σαν τον Νίκο Γιαννόπουλο ή την Μάνια Μπαρσέφσκι, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία στη δίκη της 17Ν υπερασπίστηκε τον Σάββα Ξηρό επιμένοντας ότι πρόκειται για «δίκη φρονημάτων», υπάρχουν ακόμη στην Κουμουνδούρου.

Σ’ αυτούς πρέπει να προστεθεί και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Μπελαντής, ο οποίος ανήκει στην Αριστερή Πλατφόρμα και έχει συμμετάσχει σε εκδηλώσεις για την αποφυλάκιση των «πολιτικών κρατουμένων» Αλέκου Γιωτόπουλου και Δημήτρη Κουφοντίνα.

Υπάρχουν ακόμη τα μέλη της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος και Πάνος Λάμπρου, οι οποίοι στη δίκη της 17Ν υπήρξαν μάρτυρες υπεράσπισης του Ηρακλή Κωστάρη, ισοβίτη για τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Επίσης ο Μανώλης Σαρρής, ο οποίος μαζί με τους Τίτο Καρίμαλη, Γιώργο Μαρκατσέλη και Δημήτρη Καρακώστα, είχαν υπερασπιστεί τον έτερο εκτελεστή της 17Ν Χριστόδουλο Ξηρό.

Όλοι αυτοί είναι πιθανότατα και όσοι χαρακτηρίστηκαν από τον… τρελό Τατσόπουλος «συμπαθούντες» τη «17 Νοέμβρη».

Όλοι οι παραπάνω θα είναι μέλη του κυβερνώντος κόμματος, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές. Ίσως κάποιοι από αυτούς πάρουν θέσεις στον κρατικό μηχανισμό. Γιατί όχι, να τους βάλουμε διευθυντές στον Κορυδαλλό ή και υπουργούς Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης. Έτσι για να μάθουμε πώς είναι να στέκεσαι στο πλάι ανθρώπων που αιματοκύλισαν τον Ελλάδα και ευθύνονται για πάνω από 20 νεκρούς.

Κακόμοιρε Αξαρλιάν έφυγες νωρίς από τις βόμβες του Κουφοντίνα για να δεις τους φίλους του να λένε ότι με τη δολοφονία σου από τον εκτελεστή της «17Ν», βοηθήθηκε η Δημοκρατία.

Κι όλους αυτούς τους κρατάει στο κόμμα του ο Τσίπρας. Τι να πει κανείς.

Θυμηθείτε κι αυτό: Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπιστής της Υπατίας και της …17Ν!

Keywords
Τυχαία Θέματα