Νέα απίστευτη προπαγάνδα της ΕΡΤ κατά της ΝΔ

Σε μια ακόμη επίδειξη πολιτικής και δημοσιογραφικής αλητείας, προέβη η διοίκηση της ΕΡΤ, την οποία πληρώνει όλος ο ελληνικός λαός. Το «κοστούμι» έρχεται και στους αριστερούς, και στους κεντρώους και στους δεξιούς αλλά η ενημέρωση ή μάλλον η προπαγάνδα είναι μονόπαντη.

Φαίνεται ότι στο Ραδιομέγαρο της Μεσογείων έχει εγκατασταθεί και επίσημα ο Γκαίμπελς ή ο Γεωργαλάς και φαίνεται ότι ο υπουργός – καναλάρχης επιτέλους τα κατάφερε να ελέγξει τουλάχιστον ένα κανάλι.

Η αλητεία και της διοίκησης της ΕΡΤ

συνέβη χθες το βράδυ όταν και προβλήθηκε το ντοκιμαντέρ AGORA.

Πρόκειται για ντοκιμαντέρ που υποτίθεται ότι καταγράφει την ελληνική κρίση από το 2010 έως το 2014 γιατί εκεί προφανώς σταματά η ιστορία και η κρίση. Σιγά μην παρουσίαζε η ΕΡΤ το έγκλημα Βαρουφάκη.

Βλέπουμε λοιπόν στο πόνημα αυτό τον Αντώνη Σαμαρά να χαρακτηρίζεται επί της ουσίας ακροδεξιός και ξενοφοβικός. Επιχειρείται να συνδεθεί με τη Χρυσή Αυγή και με μερικά καλά σκηνοθετημένα πλάνα η ΝΔ είναι το… υπέρτατο κακό της χώρας. Και μάλιστα με περιγραφή του δημοσιογράφου, έτσι για να έχουμε όλο το σκηνικό στημένο.

Μάλιστα, τον Άδωνι Γεωργιάδη τον περιγράφουν ως ακροδεξιό και εθνικιστή βιβλιοπώλη που διέλυσε την δημόσια υγεία.

Κι όταν έρχεται η ώρα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να είναι ο πολιτικός που ανατρέπει το κατεστημένο, επιτυγχάνοντας μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Με πλάνα που δείχνουν έναν λαοπρόβλητο ηγέτη και πάντα με το ανάλογο στήσιμο η αριστερά μοιάζει με… απελευθερώτρια δύναμη από την κακιά, ακροδεξιά ΝΔ.

Κι αυτό το ρεπορτάζ το μεταδίδει η ΕΡΤ που ανήκει σε όλους. Ή μήπως ανήκει μόνο στον Παππά; Πρόκειται για ντροπή και πρόκληση που δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη. Η αντικειμενικότητα πήγε περίπατο. Άραγε θα μετέδιδαν ένα ντοκιμαντέρ για το… έργο της Χρυσής Αυγής;

Αλλά τι να περιμένει κάποιος από τους οσφυοκάμπτες της ΕΡΤ που πουλάνε εκδούλευση στο αφεντικό τους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα