ΝΔ: ΣΥΡΙΖΑ σε πανικό και παράκρουση

Για "πανικό” και "παράκρουση” κατηγορεί το ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο της πρωτοφανούς δήλωσης του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος επιχείρησε να συνδέσει τον κ. Μητσοτάκη με την αήθη πρόσκληση σε πραξικόπημα που απηύθυναν οι χρυσαυγίτες στις Ένοπλες Δυνάμεις από το βήμα της Βουλής.

ΣΥΡΙΖΑ έχει πλέον περάσει από τον πανικό στην παράκρουση. Η Νέα Δημοκρατία, παρά τις προκλήσεις, αντιμετωπίζει το σοβαρό εθνικό θέμα, με νηφαλιότητα, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα”, τόνισε, σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μαρία Σπυράκη.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εγκάλεσε τον πρόεδρο της Ν.Δ "φωτογραφίζοντας" παράλληλα και τον Άδωνι Γεωργιάδη για απελευθέρωση και νομιμοποίηση του τέρατος του εθνικισμού. "Είναι πλέον φανερό πως η Νέα Δημοκρατία έχει ανοίξει με την στάση της το κουτί της Πανδώρας. Έχει απελευθερώσει τα πιο αντιδραστικά αντανακλαστικά ακραίων κύκλων και έχει νομιμοποιήσει το τέρας του εθνικισμού. Ακραίες ιδεολογίες που μέχρι πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν νεκρές βρήκαν την ευκαιρία να αναστηθούν χάρη στα μισαλλόδοξα κηρύγματα του κυρίου Μητσοτάκη και ηγετικών κύκλων της Νέας Δημοκρατίας. Πριν από λίγη ώρα ο Χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης από το ιερό βήμα της Βουλής των Ελλήνων κάλεσε τον Ελληνικό Στρατό σε πραξικόπημα. Είναι η πρώτη φορά από το 1974 που τέτοια πράγματα ακούγονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η ευθύνη για την αποθράσυνση του εθνικιστικού εσμού βαραίνει αποκλειστικά τον κ. Μητσοτάκη”, υποστήριξε ο κ. Τζανακόπουλος.

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΣΥΡΙΖΑ,syriza