Μήλον της έριδος ο Κατσουράνης

Κι αφού η πλάκα τελείωσε με τον Κώστα Κατσουράνη , τώρα ο διεθνής παίκτης μετράει προτάσεις από την Ελλάδα για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.

Έχοντας ολοκληρώσει ένα μεστό εξάμηνο στο άγνωστο πρωτάθλημα της Ινδίας , με εμφανίσεις που κάθε άλλο παρά απαρατήρητες πέρασαν στην Ευρώπη ο 35χρονος μέσος κάθε άλλο παρά έτοιμος για σύνταξη δείχνει.

Η παρουσία του Κατσουράνη

στην Ινδία ήταν τελικά αναπάντεχα δημιουργική για τον Έλληνα παίκτη . Η παρουσία του στην Πούνε, τα γκολ που σημείωσε και η συμμετοχή του στην πορεία της ομάδας έκανε πολλούς μάνατζερ να αναζητούν από τις πίσω σελίδες της ατζέντας τους το τηλέφωνό του προκειμένου να τον βολιδοσκοπήσουν για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Και βέβαια ανάμεσα τους κι αρκετοί από την Ελλάδα. Δεν συζητάμε ασφαλώς για την ΑΕΚ που θεωρείτε δεδομένο το ενδιαφέρον της για τον πρώην παίκτη της αλλά και για άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας που αναμένεται εντός των επομένων ημερών να του καταθέσουν πρόταση.

Ο Πατρινός παίκτης ασφαλώς μόνο δικαιωμένος μπορεί να αισθάνεται από τις εξελίξεις αλλά δεν βιάζεται. Προς το παρόν απολαμβάνει το νέο του χόμπι στην Ινδία , το κρίκετ....

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα