Μια ακόμα “επιτυχία” του κ. Βαξεβάνη

17:30 9/7/2013 - Πηγή: Antinews

«Τεράστια» η επιτυχία του Κώστα Βαξεβάνη ο οποίος ανέλαβε να χτυπήσει τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Και επειδή δεν μπορεί ή δεν επέλεξε να τον χτυπήσει πολιτικά, στράφηκε στην προσωπική επίθεση διά μέσου της συζύγου του Λίνας Νικολοπούλου.

Ως εδώ καλά, ανεξάρτητα του ότι είναι μια φθηνή μέθοδος, αλλά ποτέ άλλοτε μια δημοσιογραφική έρευνα δεν «έμπαζε» τόσο πολύ…

Πιο συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες

στο διαδίκτυο κυκλοφορεί κείμενο του κ. Βαξεβάνη που το έχει βαπτίσει “δημοσιογραφική έρευνα” και το οποίο επιχειρεί να πείσει ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα της συζύγου του υπουργού Οικονομικών είναι «σκοτεινή» και παίρνει δουλειές από το δημόσιο.

Του ξέφυγαν πολλά θέματα του ερευνητή δημοσιογράφου όπως αυτοαποκαλείται….Το πιο κραυγαλέο είναι ότι γράφει πως η γυναίκα του είναι οφειλέτης του δημοσίου γιατί «δεν είχε πληρώσει τις ασφαλιστικές της εισφορές» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, αλλά αμέσως αυτοδιαψεύδεται.

Και αυτό γιατί δημοσιεύει αντίγραφο καταδικαστικής απόφασης της κ. Νικολοπούλου, από το 1984 για «ΜΗ έγκαιρη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών», όχι της ίδιας, ούτε σήμερα ή το 1984, αλλά το 1979 σε μια εταιρεία του πατέρα της όπου την είχε μέτοχο.

Φυσικά και το είδε ο κ. Βαξεβάνης. Φυσικά και αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει ευθύνη για παράπτωμα (αφού πρόκειται για καθυστερημένη καταβολή εισφορών και σε καμία περίπτωση μη καταβολή) που έγινε από τον πατέρα της όταν η ίδια ήταν ανήλικη…

Το ερώτημα είναι, τι σκοπιμότητες εξυπηρετεί με ένα τέτοιο δημοσίευμα…

Keywords
Τυχαία Θέματα