Με αφορμή ένα άρθρο στο site του Κ .Βαξεβάνη για την Χρυσή Αυγή και την κόρη του κ. Δραγασάκη

Δεν περίμενε κανείς ότι ο Θανάσης Καρτερός, επίλεκτο στέλεχος της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ, της Αυγής και στενός συνεργάτης του Κώστα Βαξεβάνη, θα επέλεγε σε τόσο σύντομο διάστημα να απολογηθεί για τις πρακτικές του εντύπου που εργάζεται και του αφεντικού του Κώστα Βαξεβάνη.

Το site

του κ. Βαξεβάνη, μέσω του Καρτερού χαρακτηρίζει σωστά «αιμοβόρα επίθεση» τις άθλιες αναφορές της κας Ζαρούλια στη Βουλή.

Όμως ξεχνάει να πει, ότι το περιοδικό του κ. Βαξεβάνη, με πρωτοσέλιδο άρθρο του, με τηλεοπτικό spot, και με διακίνηση στο διαδίκτυο, μόλις πριν δύο εβδομάδες, ήταν αυτό που ξεκίνησε τον χορό διασύροντας με ψεύδη ένα άλλο ανήλικο παιδί.

Μόνο που το παιδί αυτό δεν ήταν παιδί «αριστερού» για να το υπερασπιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Βαξεβάνης. Ήταν ο ανήλικος γιός του Πρωθυπουργού. Που δεν είχε τρόπο να αντιδράσει. Δεν είχε τον Σύριζα και τα έντυπά του να βγουν στα κεραμίδια…

Γράφει το site του κ. Βαξεβάνη: «Αλλά αυτή η αιμοβόρα επίθεση εναντίον ενός κοριτσιού που δεν το ξέρει, δεν της έχει κάνει τίποτε, δεν έχουμε ιδέα τι Θεό πιστεύει, αλλά έχει την ατυχία να είναι παιδί ενός πολιτικού της αντιπάλου, είναι η κορυφαία στιγμή της -και η κορυφαία στιγμή της συμμορίας της. Διότι εδώ δεν μιλάμε για κακία, για μίσος, για βλακεία, για ανθρωποφαγία, για ρατσισμό».

Συμφωνούμε απόλυτα κ. Καρτερέ και κ. Βαξεβάνη. Όμως η δική σας «ανθρωποφαγία», η δική σας «αιμοβόρα επίθεση», η δική σας «συμμορία» το δικό σας «μίσος», η δική σας «βλακεία», η δική σας «ανθρωποφαγία», ο δικός σας «ρατσισμός» είναι χειρότερα από εκείνα της Χρυσής Αυγής και της κυρίας Ζαρούλια.

Αυτό γιατί: Πρώτον η αθλιότητα του κ. Βαξεβάνη, αφορούσε ανήλικο και όχι ενήλικο που δεν μπορούσε καν ούτε δημοσιογραφικά, ούτε ηθικά, ούτε νομικά να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Δεύτερον γιατί η αθλιότητα του κ. Βαξεβάνη, ήταν στηριγμένη σε ένα καλοστημένο ψέμα, εν αντιθέσει με την αναφορά της κ. Ζαρούλια που βασιζόταν σε ένα ατυχές, αλλά αληθινό γεγονός.

Τρίτον, γιατί η δήθεν δημοσιογραφική έρευνα όφειλε να αναφέρει την τεκμηριωμένη θέση του σχολείου, που απορρίπτει πλήρως και αποδομεί με στοιχεία τις συκοφαντίες που προβάλει ο κάθε κύριος Βαξεβάνης και οι «πηγές του» .

Τέταρτον, γιατί γνωρίζει ότι οι αθλιότητες αυτές είναι ήδη νομικά ελεγκτέες.

Αυτές τις αθλιότητες των διάφορων Βαξεβάνηδων για ένα «μη αριστερό» ανήλικο παιδί πρώτος έσπευσε να τις υιοθετήσει δημοσίως, ο «σοβαρός» Βουλευτής κ. Παπαδημούλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ναι, σωστά διαβάζετε, βγήκε ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην τηλεόραση για να «πλήξει» τον πολιτικό του αντίπαλο, και κατηγόρησε ένα ανήλικο παιδί, υιοθετώντας ψέματα και ξεπλένοντας έτσι τις βρωμιές …

Σε τι διαφέρει, λοιπόν η κα Ζαρούλια από τον κ. Παπαδημούλη;

Σε τι διαφέρει η πρακτική των «άκρων»;

Κατά την άποψή μου σε τίποτα.

Μόνο που το «σύστημα» έχει επιλέξει να εκθέτει μόνον τους μεν. Και να καλύπτει τους δε… Γιατί έτσι είναι το «σύστημα»..

Για επίλογο επέλεξα απόσπασμα από την αρθογραφία της παρέας Κουμουνδούρου – Βαξεβάνη.

Που τώρα ακόμα και οι συντάκτες του, διαβάζοντάς το, μπορεί να αισθάνονται ότι αντικρίζουν τον καθρέφτη τους.

Γράφουν λοιπόν:

«Η Ζαρούλια δεν δίστασε να κάνει ότι ακριβώς οι χιτλερικοί που την εμπνέουν: Να δολοφονήσει ηθικά -ευτυχώς για την ώρα μόνο αυτό μπορεί να κάνει…- ένα παιδί, μόνο και μόνο επειδή είναι παιδί κάποιου… Τόσο απλά».
«…Και η θέση όλων εκείνων που κηρύσσουν το μίσος και την κόλαση, για να φέρουν δήθεν τον ελληνικό παράδεισο -όπως έφερε κι ο Χίτλερ τον γερμανικό- είναι για να χρησιμοποιήσουμε τα λόγια της στη μπουζού: Στην απομόνωση από τον ελληνικό λαό, που θα αφαιρέσει τη δυνατότητά τους να σκοτώνουν -ηθικά ή και σωματικά…»

Reporter

Δείτε την διαφήμιση Βαξεβάνη, με την επίθεσή του:

Εδώ το άρθρο στο site του κ. Βαξεβάνη:

http://www.koutipandoras.gr/

Keywords
Τυχαία Θέματα