Μάξιμε, μάθε παιδί μου γράμματα

Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος, λέει ο λαός μας και κάποιο δίκιο θα έχει. Ειδικά για ανθρώπους που πήραν θέσεις, τις οποίες δεν διαχειρίστηκαν σωστά.

Ο δάσκαλος Μάξιμος Χαρακόπουλος, μάλλον πρέπει να ξαναγυρίσει στις τάξεις να κάνει κανένα μάθημα. Δεν εξηγείται αλλιώς η απώλεια μνήμης του.

Ο κ. Χαρακόπουλος, τοποθετήθηκε το 2009, Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού, από τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ ως βουλευτής Θεσσαλίας, ανέλαβε

το κρίσιμο πόστο του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο κ. Σαμαράς δηλαδή, ήταν ο πρώτος που του εμπιστεύτηκε δυο κομβικές θέσεις. Ιδιαίτερα δε, ως αρμόδιος για τα θέματα αγροτικής ανάπτυξης, είχε να παίξει στο δικό του γήπεδο και να εφαρμόσει πολιτικές στο δικό του «κοινό».

Μετά από αυτά το πάλαι ποτέ πρωτοπαλίκαρο του Άρη Σπηλιωτόπουλου, βγήκε να κάνει μάθημα «περί ανάγκης απόδοσης ευθυνών» και «ανασυγκρότησης».

Καμία διαφωνία. Να αποδώσουμε ευθύνες.

Και ας ξεκινήσουμε από τη μεγάλη και πρωτοφανή ήττα στο εκλογικό σώμα των αγροτών. Φαντάζομαι ως αρμόδιος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο κ. Χαρακόπουλος μπορεί να αποδώσει ευθύνες στον εαυτό του και να δει πως θα ξεκινήσει την ανασυγκρότησή του.

Κάθε δάσκαλος, είναι καλό να δίνει το παράδειγμα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα