Μαραντόνα κατά πάντων

12:54 9/6/2014 - Πηγή: Antinews

Απασφάλισε ο Ντιέγκο Μαραντόνα και τους πήρε η μπάλα όλους. Ο Αργεντινός με αφορμή τις καταγγελίες για χρηματισμό στελεχών της FIFA προκειμένου να ανατεθεί το Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ μίλησε με σκληρά λόγια για την ηγεσία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ζητώντας ακόμη και την παραίτηση του Μπλάτερ.

Είναι γνωστή άλλωστε η κόντρα του με την ηγεσία της FIFA λίγω της προτίμησής της στον Πελέ και τον δικό του παραγκωνισμό...

«Υπάρχουν πολύ σοβαρές δωροδοκίες. Θα πρέπει

να διερευνηθεί ποιοι έδωσαν αυτά τα χρήματα, σε ποιες τσέπες μπήκαν και γιατί», δήλωσε ο Μαραντόνα από το Αμπού Ντάμπι όπου βρίσκεται.

«Ελπίζω το ποδόσφαιρο να γίνει ξανά ένα διασκεδαστικό παιχνίδι μακριά από δωροδοκίες και διαφθορά. Είναι ατυχές στις τάξεις της FIFA να υπάρχουν πρώην ποδοσφαιριστές που έχουν παραδοθεί σε τέτοιες τακτικές» πρόσθεσε «φωτογραφίζοντας» τον πρόεδρο της UEFA, Μισέλ Πλατινί.

Ακόμα πιο καυστικός ήταν για τον πρόεδρο της FIFA «Αμφιβάλω αν ο Μπλάτερ έχει κλωτσήσει μπάλα έστω μια φορά στη ζωή του. Ελέγχουν το ποδόσφαιρο, ελέγχουν ανθρώπους. Δεν μπορώ να καταλάβω

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα