Κόκκινος εφιάλτης

Σε εφιάλτη μετέτρεψε το όνειρο του Ολυμπιακού ο Φαν Πέρσι που σημείωσε και τα τρία γκολ της Γιουνάιτεντ και χάρισε στην ομάδα του την πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λίγκ .

Ο Ολυμπιακός αν και είχε διάθεση προδόθηκε από δικά του σφάλματα και βρέθηκε στο 25΄πίσω στο σκορ από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ολλανδού που κέρδισε ο ίδιος όταν ανατράπηκε από

τον Χολέμπα.

Παρά το σοκ οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να ορθοποδήσουν και να φτάσουν πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 41 όταν ο Ντε Χέα είπε με εκπληκτικές αποκρούσεις δυο φορές «όχι» στην ίδια φάση , αρχικά στον φουστερ και στη συνέχεια στον Τσόρι που ήταν ο κορυφαίος της ελληνικής ομάδας.

Και σα να μην έφτανε αυτό , στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρούνει κατάφερε να βρει τον υψηλόσωμο φορ της Γιουνάιτεντ κι αυτός με προβολή να νικήσει για δεύτερη φορά τον Ρομπέρτο ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ο εφιάλτης συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου όταν και πάλι ο Φαν Πέρσι με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή στο 51΄ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα με το οποίο η ομάδα του πήρε την πρόκριση.

Οι «ερυθρόλευκοι» ωστόσο προσπάθησαν στα τελευταία λεπτά κι αν δεν ήταν ο Ντε Χέα να κρατήσει την εστία του ανέπαφη , όπως έκανε με εμφατικό τρόπο στο 79΄ στην ευκαιρία του Τσόρι δεν αποκλείεται να είχαν φύγει με την πρόκριση από το Μάντσεστερ.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Δε Χέα, Ράφαελ, Τζόουνς, Φέρντιναντ, Εβρά, Βαλέντσια (78’ Γιανγκ), Κάρικ, Γκιγκς, Γουέλμπεκ (82’ Φλέτσερ), Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι (90+1’ Φελαϊνί)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Σαλίνο (74’ Μασάντο), Μανωλάς, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτης, Εντινγκά, Πέρεζ (57’ Βαλντέζ), Κάμπελ, Ντομίνγκες, Φουστέρ (82’ Βέργος)

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα